A suliban beszedtem 3 rossz jegyet és azt monta hogy ezentúl csak hétvégén van tv, telefon, számítógép. Hogyan kérjem meg vagy mit csináljak hogyha kapok egy két rossz jegyet akkor had gépezzek?
Figyelt kérdés
Az átlagom 4.4 tehát nem vagyok rossz tanuló2014. márc. 26. 16:52
11/15 anonim válasza:
Úristen... ti komolyan azt hiszitek hogy ha valaki nem foglalkozik a tanulással akkor CSAK AZÉRT lehet mert tvzik/gépezik stb? Az én szüleim is tettek egy ilyen szerencsétlen próbálkozást, hogy na ők most jól elveszik a gépem, mert földrajzból vagy kémiából, tehát ilyen 'felesleges' tantárgyból gyengén álltam... és? Volt, hogy inkább olvastam/aludtam de akkor se tanultam, ha nem akartam/nem volt kedvem/nem érdekelt. Nem ilyen nevetséges dolgokkal kell 'nevelni' a gyereket, hanem inkább szülőnek lenni és elbeszélgetni vele, hogy nem olyan nehéz ez, nem kell sokáig csinálni, de azért jó lenne javítani... Sajnálom az ilyen embereket, akiknek eddig terjed a nevelési módszere, hogy akkor most jól elveszik a gyerek dolgait meg eltiltják mindentől....
12/15 anonim válasza:
Fú, de utálom az ilyen hülyegyerekeket. Most beszedtél rosszabb jegyeket. Anyukéd jogosan megbüntetett. És már most azon gondolkodsz, hogy mi lesz, ha még beszerzel rossz jegyet, ahelyett, hogy TANULNÁL???... Inkább szedd össze magad, és tanulj rendesen! Ha látja, hogy beláttad a hibádat, és teszel ellene, meg fog enyhülni. De ne rinyálj meg ne próbáld győzködni. Ezzel csak azt mutatnád neki, hogy letojod a tekintélyét meg nem veszed komolyan. Azt is meg kell tanulnod, hogy a tetteidnek következménye van.
13/15 anonim válasza:
Egyébként hány éves vagy? Általánosba vagy gimibe jársz?
14/15 A kérdező kommentje:
sikerült feleletekkel kijavítani a jegyeket és végre van gép :D huhúúúú
2014. márc. 28. 15:45
15/15 anonim válasza:
gratula! :D
na, nem olyan nehéz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!