Megismerkedtem külföldön valakivel. Nagyon odavagyunk egymásért,vonzódunk egymáshoz,minden nap egyre szebb vele. nem lenne kettőnk közt semmi baj, azt kivéve, hogy a külföldi kintlétem még egy hónapig tart. ő is elmondta már, hogy fél, hogy ha hazamegyek,és átváltunk távkapcsolatba, akkor azzal elromlik minden. én kézzel lábbal azon vagyok, hogy itt maradhassak, csak nem biztos hogy sikerül! mit tanácsoltok?
2009. dec. 17. 00:06
1/10 anonim válasza:
Na jó... rontsunk az átlagomon... na nem mintha számítana...
Figyu... ha ezt a kérdést itt teszed fel, ráadásul így, akk szerintem felejtős a téma. Hogy a te szavaidat használjam... 'beleugrani' egy 'kapcsolatba' csak akkor van értelme ha az ilyen kérdések még csak fel sem merülnek.
Az persze megint más kérdés, hogy a 'megéri' szó nálad mit jelent.
De ez csak egy vélemény.
2009. dec. 17. 00:16
2/10 anonim válasza:
Figyelj, te szerlmes vagy egyaltalan????Mert akkor ez nem lenne kerdeses ugy, amugy meg ha szeretitek egymast ,ugyis kifog valamit talani,hogy vele maradhass!!!
2009. dec. 17. 00:18
3/10 anonim válasza:
Voltam ilyen szituban.
Át kell gondolni, hogy milyen felállásban működhet a kapcsolat hogy együtt legyetek.
Pl hajlandó-e Mo-ra költözni és itt talál-e munkát vagy fordítva.
Ezután kell egy próba ávet tartani és majd meglátjátok.
A poronty.hu oldalon van pár tag aki sikeresen megcsinálta ezt a mókát.
2009. dec. 17. 03:27
4/10 anonim válasza:
CSak akkor van értelme, ha tudtok találkozni, havi 1 alkalommal nem lesz hosszú a kapcsolat.DE ha valamelyikőtök alkalmazkodik és odaköltözik akkor hajrá!
2009. dec. 17. 06:46
5/10 anonim válasza:
Én mindent megtennék azért, hogy Vele maradhassak. Ha ennyire jól kijöttök, szerintem megéri harcolni érte. Szerintem ha már nem leszel ott Vele, nem fog működni. Ezt tapasztalatból írom. Habár attól lehet hogy Te más beállítottságú vagy.. De én rosszul vagyok, ha a párom nincs mellettem. Az a baj, hogy a távkapcsolat a legszebb szerelmeket is lerombolja. Maradj kint! Valahogy muszáj megcsinálnod!
2009. dec. 17. 07:40
6/10 anonim válasza:
Szereintem azért sok függ attól, hogy mennyi idösek vagytok, a barátod külföldön él magyar, vagy külföldi, melyikötöknek van biztos állása és hol, te milyen cinem vagy ott (privát, vagy dolgozol ott valamit).
Ha átmenetileg pár hónapig külön kell, hogy legyetek, az meg nem gond, hosszú távon viszont nem nagyon müködik.
2009. dec. 17. 08:42
7/10 anonim válasza:
nekem is külföldi a párom. én úgy vagyok vele ha két ember igazán szereti egymást akkor valahogy megoldják a szitut. gondolom nem akar elveszíteni és mindent meg fog tenni , hogy maradhass. az én párom pl azt mondta , hogy nem számít hol élünk csakhogy velem lehessen. és én is így voltam vele ezért össze is költöztünk itt külföldön. mondjuk európában szóval nem vagyok vízumhoz kötve. megkérdezhetem hol éltek jelenleg?
2009. dec. 17. 11:18
8/10 A kérdező kommentje:
Ausztria. Most mindketten itt vagyunk. Ő osztrák, én magyar.
Mindketten egyetemisták, de ő dolgozik is mellette. Nekem otthon még van egy szemeszterem, ha azt megcsináltam, ki tudnék megint jönni, dolgozni. persze ha találok egyátalán valamit!
2009. dec. 17. 12:21
9/10 anonim válasza:
Ha még egyetemre jársz, akkor mindenképpen elöször azt fejezd be, végzetttség nélkül nem mégy semmire Munkát is akkor több eséllyel találsz.
Ha ezt a barátod nem fogadja el, vagy nem akarja megérteni, akkor nem sok jövöt jósolok nektek. Egy szemeszternyi távkapcsolat annyira nem sok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!