19 éves leszek 16 éves a barátnőm terhes mind a 2-ten meg akarjuk tartani a babát van jövedelmem, dolgozok, ha én nem akarom és ö se, a szülei igaz nem vetethetik el SEGÍTSETEK?
20asnak: igen, házasságkötéshez kell gyám beleegyezése, de talán a szülők is jobban támogatnák az egészet, ha a fiún látnák, h komolyak a szándékai, és nem az a terve, h 2 év után ott hagyja a gyereket is, meg a lányt is, erre egyenlőre a legjobb megerősítés a házasság kötés. Ha már a baj adott, ezt lehetne leginkább jó irányba elindítani.
Hogy x év múlva mi lesz, azon kár agyalni, vannak olyan példák is, h 16 évesen gyerek lett, házasságot kötöttek és még 40 évesen is boldogok egymással, nem a parákból kell kiindulni.
Többieknek: tiszta mónikashow folyik itt. Nem ismeritek őket, a 16 éves lányt se, ma már sok 16 éves lány sokkal érettebb, még ha látszólag felelőtlennek is tűnik. Legalább helyre akarják hozni, és nem rohannak mindjárt abortuszra. De látom sokaknak itt az lenne a divat, h sebaj megcsináltuk a szart, legközelebb is így tehetünk, mert ott az abortusz és az értelmesebb megoldás. Komoly, és még egyesek fikázzák a kérdezőt.
Szülőkkel, és a lánnyal beszéld meg előbb.
Én úgy tudom, ha semmi puccos témát nem akartok, meg nem futja rá, akkor hivatalba 3eFtba kerül+vmi gyűrűt veszel még. Persze ez így eléggé tré, de később majd még komolyabb pót esküvőt attól még csinálhattok.
Kérdezd meg a kerületi illetékes hivatalnál, h mi-merre hány méter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!