Élő fenyő, vagy műfenyő? Szeretnék élőt, de nincs aki befaragja a törzsét!
Köszönöm a sok választ! A b..meg faragd be üzenőjének üzenem, hogy bunkó!!!
Szerintem veszünk egy szép műfenyőt, évek óta az van, de nem szeretem, és már tönkre is ment a régi, ezért gondoltam az idén veszek egy szép élőt, de még talpunk sincs hozzá.
Meglátom!
Kedves utánam szóló! Én az nem állítom, hogy nincs ilyen szolgáltatás, de azért maradjunk annyiban, hogy 10 kereskedőből ha egy ilyen, akkor az már szép...:)
Ergo - RITKA MINT A FEHÉR HOLLÓ!!! Éppen ezért nem javasolgatnám itt!
Ha így haladunk,akkor tényleg jobb a műfenyő!Lassan azt se fogunk tudni megvenni!:D
Mi az elmúlt 3 évben csak cserepeset vettünk,amiből sajnos csak a luc fenyő élte túl a kiültetést!Így valószínűleg csak azt fogunk venni!Az a baj a kereskedőknél kapott cserepesekkel,hogy sajnos nagyon kicsi gyökeret vesznek ki a földből,de azt viszont telerakják homokkal így nem látja az ember,hogy mennyi gyökere van,így jó ha szegényke túl él egy félévet!
Köszi a sok választ!
Megoldódott, gyönyörű ezüst fenyőnk lett, ami itt pompázik mellettem, és be is lett faragva, talpa is lett, szóval minden okés, jól sikerült a Szentesténk!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!