Miért kell beleszólni a döntésembe?
Barátom orosz, és nemsokára Oroszországba fogunk költözni, amin mindenki teljesen ki van akadva, mert ez lenne életem legnagyobb hibája. Direkt a barátom miatt megtanultam oroszul, és azért is, hogy majd később is hasznosítani tudjam. Amúgy meg itt maradnánk, csak barátomat oda köti a munkája, mert csak fél évre jött ide, és most mindenképpen vissza kell mennie.
22/L
Második: én tavaly júliusban kezdtem oroszul tanulni a nulláról, novemberben pedig eredményes középfokú C nyelvvizsgát tettem belőle a Rigó utcában, pedig nem vagyok nyelvzseni. Szóval miért lenne vicc, egyáltalán nem lehetetlen fél év alatt társalgásképesen megtanulni oroszul.
Ugyanakkor igazad, igazatok van: én ennyi ismeretség után még semmire nem alapoznék még talán egy magyarral sem, nemhogy egy külföldivel. Ezenkívül épp nemrég olvastam, hogy Oroszországban a világon a legmagasabb a válások száma és aránya, a szeretőtartás eleve alap dolog, szóval... Amúgy engem is nagyon vonz Oroszország, ezért is kezdtem el tanulni a nyelvet, de családot nem alapítanék ott, még párkapcsolatot se tudnék elképzelni, és nem csak azért, mert az amúgy is van.
1-2 év után elgondolkodnék rajta, és ha úgy érezném, hogy tényleg ezt akarom,és ő is, kimennék vele!
Na de fél év??
Ennyi idő után én is azt mondanám, hogy meggondolatlanság lenne mindent a hátad mögött hagyva kimenni egy tök ismeretlen országba!
Most talán úgy érzed, hogy minden oké, de bármi történhet később....
"Oroszország közel van, annyira nem vad hely"
Oroszorszagnak van 10000 kmre levo vege is am..
Es ha szerinted nem vad hely, ne nagyon vagy kepben az aktualis politikai esemenyekkel - most nem a krimi dolgokra gondolok.
És azt is tudod hogy ott egy nőnek milyen jogai vannak ?
Mer h nincs NANE, se a rendőrség nem foglakozik bántalmazási ügyekkel.
Még demokrácia sincs. Pl nem akarok politizálni csak példa kb 2 éve Putyin megcsalta a feleségét ezt egy újság megírta. Mire másnap megszűnt a lap.
Na lehet tippelni h mért.
Meg az italt se vetik meg.
Szóval szívem ott nincsenek túl fényes kilátásaid.
Bár szíved joga h kihez mész és hova, de ha gond lesz lehet még a konzulátusra se fogsz eljutni h haza hozzanak.
25 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!