Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 sógornőm "öli" egymást. Mit...

2 sógornőm "öli" egymást. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 öcsém van,ikrek 29é.Kb.1éve kis időkülönbséggel megnősültek.Az egyik ara 28 a másik 36.Szinte napi szinten hívogatnak,hogy kibeszéljék a másikat.Úgy érzem én mindegyikkel jóban vagyok,igyekszem kimaradni a harcokból.Bár megfordult a fejemben,hogy engem is kidumálnak,ha épp nincs egymással bajuk.Szerintetek?
2009. dec. 16. 19:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem mennék ebbe bele velük, mert még az lesz a vége, hogyha az ő pletykájuk kiderül, téged is belekevernek. Szerintem ha egymással ilyenek, akkor másokat is kibeszélnek. Én személy szerint nem bírom az ilyen embereket és próbálnék a helyedben hárítani. Amint valakit felhoznak, mondd meg nyíltan, hogy ez a téma nem rád tartozik és nem érdekel, szóval megkérnéd, hogy ne neked mondják ezt el, hanem annak, akivel gondjuk van. Meg van neked is a magad baja, nem, hogy még ilyen baromságokkal foglalkozz. Aztán, ha kibékülnek, lehet, hogy egyik elmondja a másiknak, hogy te mit mondtál róla, aztán ki tudja, hogy hogy adja elő...
2009. dec. 17. 14:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Esetleg hozd össze őket, zárd be az ajtót és szembesítsd őket, meg a problémáikat a másikkal, meg azzal, vajon nem-é vár több kompromisszumot, mint amit nyújtani hajlandó? Lehet, hogy a döbbent csenden a telefonálásokra is átterjed.

Hülye idióta emberek: senkire nem számíthatnak a családjukon kívül, de ezt nem becsülik, hanem ellenségeskednek, nyilván piti dolgokon.

2009. dec. 21. 10:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Mint már írták rosszul jöhetsz ki ha bármilyen véleményt mondasz amikor felhívnak. Ne mondj semmit ha egyik szidja a másikat. Mond azt nekik és következetesen mindig mindkettőnek, hogy nem tartozik rám ha bajod van vele beszéld meg vele őt hívogasd.

Nehogy ám már egy olyan kis helyes beszólásod, hogy tényleg? nekem nem tűnt fel. rosszul süljön el és az legyen a vége hogy téged is belevernek és a tesóid rád orrolnak meg.

Sok szerencsét. Amennyire lehet ebből maradj ki. Ha másért hívnak legyél kedves megértő stb főleg ha egyébkén bírod őket. Az,hogy nekik a másik nem teszik nem a te problémád.

2009. dec. 21. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!