Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van a lányom pendrive-ja...

Miért van a lányom pendrive-ja tele egy középkorú férfi képeivel?

Figyelt kérdés

A minap takarítás közben megtaláltam a lányom (17) pendrive-ját. Látszott, hogy direkt dugta el. Tudom, hogy nem szabadott volna, de győzött a kíváncsiság és megnéztem mi lehet rajta, amit ennyire el akar titkolni.

Az egész tele van egy 50-55 év körüli férfi képeivel. Van, ahol a családdal van, van ahol egyedül. És a legijesztőbb, hogy még a családtagjairól is saját kis portfóliót készített. A férfiról még dokumentumok is vannak..Hol dolgozik, mit, mikor született, hol tanult. Nekem teljesen ismeretlen a férfi, elképzelésem sincs mi köze a lányomnak hozzá, de már minden megfordult a fejemben.

Nem vagyok sajnos olyan kapcsolatban a lányommal, hogy ilyen dolgokat elmondjon nekem, így rákérdezni sem merek, soha nem próbál beszélgetni velem, nincs rám szüksége. És persze nagyon dühös lenne, ha megtudná, hogy kutakodtam utána.

De nagyon érdekelne ki ez a férfi és miért érdekli ennyire az én csendes, visszahúzódó lányomat.

2014. márc. 22. 21:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
26%
tedd be a fényképet számitogépre hátérként ...ugy mutasd meg lányodnak ..mit reagál rá !?
2014. márc. 22. 21:36
 12/20 anonim ***** válasza:
59%
Két lányod van? mert ez a kérdés már volt. Tudjuk, a pasi lakásának az alaprajza is rajta van a híres pendrive-on. Unalmas vagy. KAMUkirály
2014. márc. 22. 21:38
 13/20 anonim ***** válasza:
45%

Az anyja ágyában alvó 12 éves fiú is te vagy, ugye? Meg szerintem a kék pitbull-tulajdonos barátnője is...

Ennyire unatkozol, gyerek?

2014. márc. 22. 21:39
 14/20 anonim ***** válasza:
34%

eltévesztetted a kategóriát!

ezt a kérdést, itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__uj-k..

kellett volna feltenned ahhoz, hogy használható választ is kapj rá.

2014. márc. 22. 21:41
 15/20 anonim ***** válasza:
81%
Újra és újra megtalálod azt a pendriveot? :D
2014. márc. 22. 21:46
 16/20 anonim ***** válasza:
71%
tipikus sztorizós kamuszar. Miért nem vágják ki ezt a kérdezőt a modik, mint hasas macskát szarni?
2014. márc. 22. 21:54
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Rátalált az apjára.
2014. márc. 22. 23:17
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Lehet,hogy fantáziál róla,hogy milyen lenne ha ő meg én.....stb... :)
2014. márc. 22. 23:58
 19/20 anonim ***** válasza:

Na én pont az ilyenek miatt kódolom le a meghajlottait meg az usb-im. Őszintén sajnálom a lányod h nem ért a fájl titkosításhoz.

Am lehet h csak egy ismerőse, 16-17 évesen én is rendszeresen dumáltam idősebb emberekkel. Lévén velük mindig jobba kijöttem mint a saját korosztályommal és képzeld volt olyan h megkértek a fényképezőben lévő fotókat másoljam az usb-re és nyomtassam ki nekik.

Mert ők nem tudják h h kell.

Lehet h erről van szó, de kérdezd meg az a legjobb.

2014. márc. 23. 02:43
 20/20 anonim ***** válasza:
52%

"Tudom, hogy nem szabadott volna, de"

Jól tudod, és nincs "de". Szégyelld magad!

Valószínűleg azért van teli középkorú pasival a gépe, mert akkora apahiánya van, mint egy tízemeletes ház. Hogy miért, azt te tudhatod a legjobban. Jól vigyázz magadra és a lányoddal való kommunikációdra, mert ha nem jól lépsz, csak még jobban elmarod magadtól.

És a jövőben ne turkálj a holmijai között. Ha megtudja, oda a bizalom utolsó morzsája is.

2014. márc. 23. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!