Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti hajlandóak lennéte...

Férfiak! Ti hajlandóak lennétek erre, a párotok kedvéért?

Figyelt kérdés

Ha az épp aktuális párotok, és az édes anyukátok nem jönne ki jól egymással, akkor hajlandóak lennétek egy nő miatt (aki benne van a pakliban, hogy elhagy, kiszeret belőled), megszakítani a kapcsolatot, vagy kevesebbet találkozni az anyukátokkal.

Például sok olyat olvasok, hogy a nőt zavarja, hogy külön élnek, és az anyós sokat jár oda, nem szól semmi rosszat, vagy nem uszít, csak gyakran van ott.

Megjegyzem, hogy egy kérdésben azt is olvastam, hogy az édesanya segítségével jutottak a házhoz ( és egy válaszoló pofátlanul odaírta, hogy a segítség nem jogosítja fel az anyukát arra, hogy odajárkáljon! ez milyen undorító szöveg már? persze ő is ott lakik benne)

Szerintem egy édesanya akkor látogatja a saját fiát, amikor csak akarja (nem, nem vagyok anyós, csak idegesítenek az ilyen gondolkodású nők).

A másik, hogy a birtoklási vágyra hivatkoznak!

De írja a nő, hogy őt zavarja hogy az anyós el akar menni velük kirándulni, zavarja hogy közös programokat akar velük... :D akkor most kiben van birtoklási vágy?

Nyilván vannak olyanok is, akiket tényleg ok nélkül piszkál, megaláz az anyós, de kihangsúlyoznám, hogy én most nem az ilyen esetekre gondolok. Szörnyű látni, hogy milyen sok rosszindulatú nő van, aki írja, hogy:

- "Az anyósom folyton segíteni akar rajtunk, de nem veszi észre, hogy nem kérünk belőle!"

- "Az anyósom semmiben sem akar segíteni, olyan szemét..."

- "Az anyósom nem hajlandó vigyázni a gyerekünkre, mondván hogy sok a dolga, milyen szemét!"

- "Nem akarom az anyósomra bízni a gyerekem, hogyan mondhatnám ezt el neki, anélkül hogy megsértődne?"

Rengeteg ilyen kérdés van, csak utána kell nézni.

Azért sokszor nem értem ezeket a nőket....

2014. márc. 22. 15:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

ma 16:31

Értem...

2014. márc. 22. 16:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha be van dagadva anyukátok lába, akkor nem a fiát kéne hivogatni, hanem egy orvost, hogy kezelje!
2014. márc. 22. 18:56
 13/14 anonim ***** válasza:
36%

Nagyjából egyetértek veled kedves kérdező. Némelyik asszonyka bicskanyitogató stílusban beszél az anyósáról és gusztustalanul viselkedik. Sok ilyet láttam itt gyakorin. Nyilván nem arról van szó, hogy mindennap sülve-főve együtt kell lenni az anyóssal, miután már a gyerekének is külön családja van, na de a ló túlsó oldalára sem kell esni. Nehogymár ennyi legyen egy édesanya élete, hogy neveli a fiát 20 évig, iskoláztatja, embert farag belőle, majd mikor az elköltözik zárjuk rá az ajtót, mondván ez az élet rendje...

Arra leszek én kíváncsi, hogy azokból az "anyós ellenes, nem szólhat bele a gyereknevelésbe és nem érhet hozzá a gyermekemhez, mert én mindent sokkal jobban tudok, mint a kiöregedett anyósom" típusú nőkből vajon milyen anyós lesz...

2014. márc. 22. 19:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyetértek abban, hogy sokaknak bicska nyitogató a stílusa (itt), ahogy az anyósáról beszél.

Viszont a Ti eseteteket én is szóvá tenném a páromnak. Lehet Te nem érzed soknak, hogy Te is átjársz hetente, anyukáddal is hetente legalább két találka van plusz a telefonok, de így egymásra alig jut egy párnak ideje. Mi lenne, ha a másik oldalról is ennyi időt töltene ott a család? Azért mert anyukádnak és neked talán nincs magánélete, hobbija még tiszteletben kéne tartani, hogy másnak van.

2014. márc. 23. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!