Mi lenne ötletes ajándék egy 8-9 év közötti kislánynak karácsonyra? Ruházaton, könyvön kívül. Valami érdekes ajándék kéne.
foldgomb
karora
nyaklanc, fulbevalo, hajcsatok
Ha bemesz a H and M-be (Hennes and Mauritz) tunderi kiegeszito aprosagokat talalsz neki ami feldobja a ruhatarat.
magno (kazetta, CD-s)
telefon
Jatek boltba menjel be, es kerdezd az eladot is meg, hogy mit ajanl.
Én gyöngyfűzőset vagy valami kreatívosat vennék. Sok kislány nagyon szeret kézműveskedni.
Vagy kövecskés állítható gyűrűt, hajcsattokat.
Ez az első ilyen kérdésem egyébként.És még ha a huszadik lenne, akkor se lenne hozzá közötök.Örülök, hogy azért értelmes emberek is járnak erre az oldalra.
Egyébként párom unokahugának lenne az ajándék.Kb 5-6000-ret szánok rá.Várom az ötleteket.
Az én lányom 8 éves és nagyon szeret legózni. Most is azt szeretne karácsonyra. Lego belville egyébként a lányoknak szóló lego sorozat. Lehet kapni belőle lovardát, családi házat stb.
A napló is jó ötlet, nagyon szépeket lehet kapni. A suliban most a Hannah Montanás dolgok a "menők". Abból is van napló, emlékkönyv, parfüm stb.
Ezenkívül rengeteg kreatív dolgot lehet kapni pl. ékszerkészítő, öv készítő, táska készítő, vasalós gyöngy, képkifestő 8-9 éves kortól (ezt később kiteheti a falra is), társasjáték, kirakó.
Lányom ezeket szereti, remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!