Mi lenne ötletes ajándék egy 8-9 év közötti kislánynak karácsonyra? Ruházaton, könyvön kívül. Valami érdekes ajándék kéne.
Ha csak apróságban gondolkozol, akkor mondjuk emlékkönyv, vagy egy szép kis napló (nem a legolcsóbb, amit kapni, hanem valami szebb)... Ilyen korban a lányoknak vannak mindenféle titkaik, amiket beleírhat, tehet bele fényképeket, ilyesmik :)
Esetleg valamilyen plüss állat sem lehet rossz ötlet, a babát már azért nem tartom túl jónak, mert 1-2 éven belül szerintem már kinövi (csak a suli miatt is), de a kislánytól függ, hogy inkább fiús vagy tipikus kislányos. Én pl mindig is távirányítós autót szerettem volna, vagy szerelő szettet, illetve még valami! Lehet venni külön lányoknak szóló legót. Meg nem mondom már a nevét, de nekem abból sosem volt elég. Lehet venni hajót, lakást (bútorokkal, egyebekkel), szigetet, strandot, szórakozóhelyet, palotát, hintót, mindenféle csajos dolgot, a darabok is lányos színekből vannak, és éppen elég idős szerintem ahhoz, hogy megbirkózzon egy nagyobb, komolyabb kirakásával segítség nélkül (van hozzá leírás is). (Bár ez sajnos egyre drágább)
A mikroszkóp is jó ajándék, nekem is volt, van... a kis könyvében mindenféle állatokat boncoltak hozzá, de én azt sosem bírtam. Hajszálat, fűszálat, egyéb növényeket, vízcseppet viszont nagyon szívesen vizsgálgattam, és eljátszadoztam vele. :) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!