Kész vagytok a karácsonyi ajándék vásárlással?
Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 14:24
11/22 anonim válasza:
Minden ajándékot megvettem és be is csomagoltam. Ilyen még soha nem történt, általában mindig az utolsó utáni pillanatban vettem meg mindent. Szerencsére idén ügyesebb voltam :-)
12/22 anonim válasza:
Végre ma én is minden ajándékot megvettem, de a csomagolással még várok. Szeretem ilyenkor nézegetni őket :)
13/22 A kérdező kommentje:
én is kész vagyok .ügyesek vagyunk:)
2009. dec. 16. 17:42
14/22 anonim válasza:
Nekem még nincs csomagoló papírom. :((((
15/22 anonim válasza:
egy kivétellel minden megvan már csak csomagolni kell :)
16/22 anonim válasza:
Az ötletek már megvannak, vásárolni csak a hét végén megyek(remélem).
18/22 A kérdező kommentje:
húha 23.-án az igen akciós lesz ha nem lesznek üresek a polcok,mert mi jártunk már úgy.
2009. dec. 16. 20:38
19/22 anonim válasza:
Öcsém egy különleges csokit kap, apám sport szeletet, mert mindig azt eszik, anyu pedig TESCO akciós ékszerekből egy szettet (tényleg igazi ezüst). Úgyhogy már csak a karácsonyi mézeskalács van hátra, amit majd a kollégáim és egyéb ismerősök kapnak, de azt előtte készítem el, idén csokimázas lesz. :-)
20/22 anonim válasza:
én szombaton megyek begyűjteni az ajándédkokat,igaz,még egy-egy ötlet elkéne...=/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!