Hogy álltok a karácsonyi ajándék vásárlással?
Figyelt kérdés
Bocsánat ha volt már ilyen kérdés, nem láttam.
Elkezdtétek már a vásárlást vagy utolsó napokra hagyjátok? :)
2009. dec. 3. 13:35
1/17 anonim válasza:
A páromnak már jó pár hete megvettem, Anyukámé is megvan, Anyósé is, Apósé van még hátra, ill. az apróságok olyan rokonoknak, akikkel nem veszünk egymásnak komolyabb ajándékot. Te hogy állsz?
2/17 anonim válasza:
Nekem már majdnem mindenkinek megvan az ajándéka kivéve apukámat (elég nehéz eset :))
3/17 anonim válasza:
Én már kitaláltam, hogy ki mit kap, de csak a jövő héten fogom megvenni. Szerintem jól állok.
4/17 anonim válasza:
Már megvan kinek mit veszünk, de még csak 1 ajit vettünk meg. 1-2 napot rászánunk és megveszünk mindent szenteste előtt 1-1,5 héttel.
5/17 anonim válasza:
én még csak gondolatban sem járok az ajándék megvásárlása résznél
6/17 anonim válasza:
anyunak,tesómnak már csak egy-egy dolog hiányzik,megleptem magamat is aprósággal,cicámat is:)
én már nagyon kész vagyok:)
7/17 anonim válasza:
Jövő héten jön egy kis plusz pénz,abból szeretnék vásárolni.
8/17 anonim válasza:
Sehogy, kb elképzelésem nincs, kinek mit adjnak. Akik eddig válaszoltak, ti mit vettetek a szeretteiteknek?
9/17 anonim válasza:
Mivel karácsonykor nem megyünk haza,így megvárom a boxing day-t ami december 26 án lesz...Akkor megveszek mindent szinte fillérekért!!
10/17 anonim válasza:
Legjobb barátnőmnek már megvan, és anyukámé is most érkezett meg postán. Még kell a fiamnak vennem (azt nagyjából már tudom, hogy mit), apukámnak és a testvéremnek, de nekik még fogalmam sincs, hogy mit fogok venni. Férfiaknak nagyon nehezen tudok mit kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!