Hogy álltok a karácsonyi ajándék vásárlással?
Bocsánat ha volt már ilyen kérdés, nem láttam.
Elkezdtétek már a vásárlást vagy utolsó napokra hagyjátok? :)
sehogy.De szó szerint...
Nővéremmel kitaláltuk,hogy a szüleinknek közösen veszünk ajándékot,de elég nehéz,mert egyetemre jár és csak hétvégén van itthon.Akkor is,ha szeretnék vele beszélgetni alszik,tanul,anyumékkal van(így nem lehet erről beszélni) vagy a barátaival.
Anyumnak könyvre gondoltam,mondtam is neki.Kigyűjtöttem egy csomó könyvet,attól az írótól akit anya szeret.De erre sem válaszolt.
Nővéremnek pedig parfümre gondoltam,de nem tudom megvegyem-e,mert olyat ő akart,csak amikor akciós volt már elfogyott Pesten,s itt sem volt.Viszont ha megveszem,de közbe lesz még akciós és ő megveszi az úgy fura.
Másnak nem veszek,mert a többi rokonnak csak jelképesen együtt adunk ajándékot a család.Inkább örülünk egymásnak,s annak,hogy együtt vagyunk:)
15/L
Oh jó sok válasz jött :)
Hát én már nagyjából megvettem azokat az ajándékokat, amit nem spécibbek, ugy értem amiket nem csináltatok vagy én csinálok :)
Még egy két dolog van, pl. fényképes kispárna, fényképes naptár, ilyenek.
Köszönöm a válaszokat! :)
További jó készülődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!