Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy álltok a karácsonyi...

Hogy álltok a karácsonyi ajándék vásárlással?

Figyelt kérdés

Bocsánat ha volt már ilyen kérdés, nem láttam.

Elkezdtétek már a vásárlást vagy utolsó napokra hagyjátok? :)

2009. dec. 3. 13:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
A sógornőm családjának és apósoméknak már megvan.Még a saját családomnak kell,de ez a nehezebb.
2009. dec. 3. 15:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

sehogy.De szó szerint...

Nővéremmel kitaláltuk,hogy a szüleinknek közösen veszünk ajándékot,de elég nehéz,mert egyetemre jár és csak hétvégén van itthon.Akkor is,ha szeretnék vele beszélgetni alszik,tanul,anyumékkal van(így nem lehet erről beszélni) vagy a barátaival.

Anyumnak könyvre gondoltam,mondtam is neki.Kigyűjtöttem egy csomó könyvet,attól az írótól akit anya szeret.De erre sem válaszolt.

Nővéremnek pedig parfümre gondoltam,de nem tudom megvegyem-e,mert olyat ő akart,csak amikor akciós volt már elfogyott Pesten,s itt sem volt.Viszont ha megveszem,de közbe lesz még akciós és ő megveszi az úgy fura.

Másnak nem veszek,mert a többi rokonnak csak jelképesen együtt adunk ajándékot a család.Inkább örülünk egymásnak,s annak,hogy együtt vagyunk:)

15/L

2009. dec. 3. 15:14
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ááááá, senkinek semmi! Mi úgy szoktuk, hogy karácsony előtt 1-2 héttel nyitásra bevágódunk egy auchanba pl, két kocsival nekifekszünk az áruháznak és hajrá. 1. kosár, nehéz és soknak (karton bármi) a tetejére mehet a kényesebbje, ez ha megtelt félre kell állítani és jöhet a következő kocsi. Nyilván a spécibb ajándékot nem lehet itt beszerezni, de ez akkor is 90%-os siker! És 8 körül, mikor éled az áruház, mi már pakolunk a pénztárnál. Mivel iszonyatosan utálok vásárolni, ez a legkíméletesebb.:)
2009. dec. 3. 15:16
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is a boxing day-t várom!! Negyede áron megkapok mindent,ami a boltokban megmaradt...27.-án ajándékozunk.:)
2009. dec. 3. 15:18
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Fejben már kész a lista. Semmi extra - kis apróság mindenkinek. Egy nap a férjemre hagyom a gyerekeket és én nyugodtam - kapkodás nélkül megveszek mindent és senki sem ideges.
2009. dec. 3. 15:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
már elkezdtem :)
2009. dec. 3. 15:27
 17/17 A kérdező kommentje:

Oh jó sok válasz jött :)

Hát én már nagyjából megvettem azokat az ajándékokat, amit nem spécibbek, ugy értem amiket nem csináltatok vagy én csinálok :)

Még egy két dolog van, pl. fényképes kispárna, fényképes naptár, ilyenek.

Köszönöm a válaszokat! :)

További jó készülődést!

2009. dec. 3. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!