Mennyi jelenleg a szocpol? Mik a feltételek?
Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 11:12
11/15 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha valakinek van lakása vagy háza, ne akarjon már szocpolból még egyet. A szocpol annak jár, akinek nincs semmilyen ingatlana.
12/15 A kérdező kommentje:
Ha nekem van egy egyszobás házam.és venni akarok egy nagyobbat akkor had vegyem már igénybe a majmaim után azt a tetves szocpolt!
2014. márc. 22. 20:25
13/15 anonim válasza:
Add el az egyszobás házad és van önerőd akár egy lakáshitelhez is! Ha eladod a házad, akkor már nincs ingatlanod, fel tudod venni a szocpolt, csak addig laknod kell valahol. Valahol jogos, hogy azt segítik ingatlanhoz jutni, akinek egyáltalán nincs. Egy szobára talán nem kellett volna annyi gyerek, bár nagyon szeretheted őket, ha majmoknak hívod őket. Szegénykék!
14/15 anonim válasza:
Nekem is van a nevemen ház és ku***a sokra megyek vele!!!!!! Apu a haszonélvező ,benne lakik ,én meg albérletekben lakom a 4 gyerekemmel évek óta!!!! Na akkor nekem nem jarna a szocpol??? Attól h valakinek van ház a nevén az semmit nem jelent! Miaz h akinek van a nevén az ne akarjon?? Attól h van a nevén még nem biztos h benne is lakik!! Majd talán apu ha meghal 20-30 ev múlva ,akkor az unokáimnak már lesz egy egyszobás lakásuk..vááooo ,szuper lesz addig meg albérletekben lakok ,mert ilyen hülye törvény van h akinek van a nevén az nem kaphat..azt persze nem nézik h használhatja is e...
15/15 anonim válasza:
Írasd át az egyik gyereked nevére. Vagy nem akarsz lemondani róla? Sokba kerül az átíratás, de ez van. Ez a törvény pont azokat védi, akiknek semmi nincs a nevén. De ha annyi pénzed van, hogy egy új építésű házat vegyél, 4 gyerek esetében legalább 80 nm-es ház vagy lakás kell, ami legyen mondjuk jobb esetben is 20 millió és még keveset is mondta, akkor azzal az 1,6 millióval nem mész sokra, tehát szocpol nélkül is tudsz házat venni vagy tényleg írasd át valamelyik gyerek vagy gyerekek nevére, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!