Tényleg ilyen a női büszkeség?
Úgy vettem észre, hogy rengeteg csalódott nő várja, hogy a régi szerelme (aki elhagyta) egyszer csak meggondolja magát és visszamegy hozzá, ő pedig tárt karokkal várja és megbocsájt neki.
Engem is elhagyott a szerelmem, aki 2 hónap után szakított az akkori barátnőjével, és úgy gondolta, hogy én majd ismét kibékülök vele...Annyira szerelmes voltam, hogy tényleg BÁRMIT megtettem volna érte..De a büszkeségem miatt nem voltam képes kibékülni. Azóta is érdekel, hogy mi van vele, de úgy érzem, hogy megalázott azzal, hogy elhagyott másért. 2 éves kapcsolat volt..
Mással is történt ilyen?
Elnézést, ha érthetetlenül fogalmaztam:)
20 L

Igen. Ez nem női büszkeség, pusztán emberi. És nagyon helyes. Persze az ember hajlamos magát hibáztatni, hogy ha nem lett volna olyan mérhetetlenül büszke, talán ma boldog kapcsolatban élne. De ez persze nem így van. Ha az a férfi annyira akart volna, akkor tovább próbálkozik, nem adja fel ennyivel.
Míg aki mindig megbocsájt, azt mindig meg is fogják alázni. Kell, hogy legyen bennünk tartás.

Ez így helyes...szerintem értelmetlen újrakezdeni egy kapcsolatot abban az esetben,ha vki más miatt hagyott el...azért,mert ha akkor elhagyott,azt jelenti,h az Ő érzelmei nem voltak elég erősek v őszinték és ha akkor előfordult,a jövőben is előfordulhatott volna...sajnos ilyen az élet :S
L/20

Biztos le leszek pontozva. Én nő vagyok, de egyszer (!!!) hibáztam. Kb. 3 év kapcsolat után elhagytam a Párom egy másikért (nem csaltam meg, előbb szakítás volt). Majd 1 hónap után meggondoltam magam, vissza akartam menni. Visszafogadott. Tanultam a hibámból. SOHA nem tennék olyat újra, amivel megbántanám a férjem. Mert azóta összeházasodtunk. Eltelt 6 év. Nemsoká megszületik az első bébink. Helyreállt a bizalom (nagy nehezen). A másikról azóta nem sokat tudok,de nem is érdekel, majdnem tönkretettem az életem miatta.
Örülök, hogy visszafogadott, és becsülöm azóta is. De ha akkor "nem enged a becsületéből", akkor lehet sose lett volna ilyen boldog, és én sem.

Mi sem azt mondtuk, hogy az értelmetlenségig ki kell tartanunk a büszkeségünk mellett.
De már csak abba belegondolsz, hogy elég erős lehet az az érzelem, ami képes arra, hogy ha egyetlen egyszer visszautasítják egy SAJÁT MAGA ÁLTAL OKOZOTT hibáért, akkor abba belenyugodik, és soha többet nem keres? Mert ha jól értelmezem, itt ez történt. Nos, ha így van, ha visszafogadja, sem lett volna jobb, spt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!