Szerintetek nem gáz ezen az oldalon kieregetni a családi szennyest?
Én mindig változtatok. Illetve egy még tervben lévő dolgot úgy írok le mintha már meglenne, így a jövőbeli esetleges problémáimra is választ kapok. Ez így nem kamu, mert pl. majd szeretnénk esküvőt, de még nincs tervben a közeljövőben, azért rákérdeztem, hogy mi a véleményetek erről a ruháról, meg arról a ruháról. Leírták, hogy tetszik nem tetszik, sok boldogságot kívántak, én meg nem akartam elkeseríteni őket, hogy csak terv, lehet még 2-3-4 év is mire talán ezt a ruhát kiválasztom, inkább csak megköszöntem a válaszokat.
Kérdéseknél, 1-2-3 év eltérést írok, illetve volt amikor nem volt lényeges, hogy fiú vagyok-e vagy lány, vagy akiről a kérdés szólt az fiú, én meg lányt írtam. Szóval ilyeneket változtatok, és jól is teszem, mert elkezdte használni sógornőm (vagy nem is a sógornőm? Haha) az oldalt, és biztos rám ismerne.
Pl. egyszer azt írtam, hogy nővérem így meg úgy, közben a bátyámról volt szó :D
Egyszer volt, hogy egy barátnőm belinkelt egy kérdést... amiben arról volt szó, hogy a kérdező barátnőjét csalja a párja..
Mondtam neki, hogy ez csak egy véletlen egybeesés.
Régebben meg a volt páromról írtam ki egy kérdést, megmutattam neki a válaszokat. Kb 95%-ban nekem adtak "igazat", hogy hagyjam el, mert...
A válásomról tettem fel egy kérdést egyszer még anno, amikor friss volt a téma. Nagyon el voltam keseredve, bár az életben is sokan próbáltak segíteni és itt is nagyon pozitív, segítő válaszokat kaptam, a kettőből együtt pedig lett egy kis önbizalmam. Megvolt a kép a fejemben, hogy hogyan tovább, de a megvalósítás mindig sokkal nehezebb, ehhez jól jött egy kis támogatás.
Az exem is lógott itt néha, finoman beszólt egyszer, amikor jött a cuccaiért, hogy olvasott egy kérdést, amit akár én is írhattam volna. Amikor elmondta miről szólt, akkor kijelentettem, hogy mert bizony azt én írtam... Teljesen meghökkent, de semmi rossz nem volt benne, magamat próbáltam megerősíteni itt, sőt még talán őt is fényeztem egy kicsit azzal, hogy leírtam mennyire normálisan letudtuk ezt zárni. Nem szólt semmit, de láttam rajta, hogy nagyon megérintette hogyan is érzek belül mélyen a válásunkkal kapcsolatban, hiszen ezt neki akkor már nem mondtam el.
Szerintem aki olyan dolgot ír le, amiből ráismerhetnek, az tudja úgy alakítani a sztorit, tud úgy ködösíteni valamiben, hogy ez ne történjen meg. Engem akkor nem érdekelt, hogy "lebukok-e" vagy sem és így utólag talán örülök is, hogy az exem is elolvasta azokat a hozzászólásokat és képben volt azzal, hogy a kemény külső ellenére bizony mennyire fáj nekem ez a válás (én adtam ki az útját).
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
sok hasznos dolgot tudtam meg tőletek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!