Akinek felesége/férje van, miért keres párt egy társkereső oldalon?
Figyelt kérdés
Beregisztráltunk egy barátnőmmel, mert régóta nem volt kapcsolata. Nézelődtünk, hogy a mi városunkból illetve a 25 km-es körzetben kik vannak. Rengeteg ismerősre bukkantunk, akik nemrég házasodtak meg, született gyerekük stb.2014. márc. 16. 23:06
11/13 anonim válasza:
Azért érdekes, hogy egyből több ismerőst is találtatok...
Én is voltam már fent társkeresőn, amikor nem volt párom, de soha egy ismerőst sem találtam.
12/13 anonim válasza:
Nekem is van férjem,ugyan nem regisztráltam be de voltam fenn jópárszor.nézelődtem.
a férjem tudott róla,mi is társkeresőn jöttünk össze.
beregisztrálás már kicsit erős,azt nem tenném,vagy esetleg ugy hogy kiirnám hogy párom van.
régen egy csapat tagja voltam,mivel folyamatosan beprobálkoztak ugy akadályoztam meg hogy kitettem a menyaszonyi képem profilképnek,igy aki nem olvasta el hogy Nem ismerkedek az is látta ogy i a szitu.lényegesen lecsokentek a probálkozok száma.
13/13 anonim válasza:
"Beregisztráltunk egy barátnőmmel, mert régóta nem volt kapcsolata."
Ja, így egyet fizet, kettőt kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!