Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiakadnál, ha a párod rád...

Kiakadnál, ha a párod rád hagyná a gyerekét, mert ő inkább focizik, minthogy a gyerekkel legyen?

Figyelt kérdés

Apás hétvége volt, elhozta a kisfiát. Valami apróságon összevesztek, párom telefonált valakinek, majd elrohant.

Ez volt negyed 2 körül. 6kor felhívtam, hogy este 7re haza kéne érnie a fiának, mert az anyja morcos lesz. Ja, hát ő most nem tud hazajönni, oldjam meg.

Hazavittem a gyereket, párom fél 8kor hazaért, lezuhanyzott majd ment dolgozni...(éjszakás)

Annyit mondott, hogy focizni volt a haverjaival (tettek fel a netre fényképeket, úgyhogy tényleg ott volt), és ezért nem tudott a fiával lenni. Ezen én kiakadtam,erre ő rám förmedt, hogy neki is jár a kikapcsolódás!

Az persze eszébe sem jutott, hogy a kisfiú mennyit sírt miatta, mert úgy érzi az apja nem szereti.

2014. márc. 16. 21:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kivittem volna utána a gyereket. Mit képzel? Nem a te feladatod szegényt lekötni, amíg apu kipiheni a hetet. Ne hozza el, ha nem akar vele lenni, ennyire egyszerű.Csak akkor ugye fel kell vállalni, hogy nem érdekli a kölyke, és kész, mindenki látni fogja, milyen szar alak, nemcsak te. Mit tud neked nyújtani egy ilyen ember, aki a saját gyerekéhez így viszonyul?
2014. márc. 17. 05:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez sajnos igen tipikus elvált apuka viselkedés (tisztelet a kivételnek). Aztàn ha a gyerek majd egy idő után nem lesz rà kíváncsi, telehőbörgi a vilàgot, hogy a gyereket ellene nevelte a szemét ex.
2014. márc. 17. 06:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem akadnék ki, de őriásit csalődnk

..de ilyen emberrel nem tudnk gyütt élni.

ÖNZŐ, más szó nem jut eszembe.

Nem mernék tervezni vele, sőt ezek után nem is akarnék tervezni vele.

Semmi felelősségtudata nincs.

Az egész szituban a gyereket sajnálom a legjobban, mint mindig.

2014. márc. 17. 07:08
 14/17 anonim ***** válasza:

"Nem akadnék ki, de óriásit csalódnék

..de ilyen emberrel nem tudnék együtt élni. "

2014. márc. 17. 07:34
 15/17 A kérdező kommentje:
Az ex is furcsállta, miért én viszem haza a gyerkőcöt.
2014. márc. 17. 07:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Te csak jól jártál, mert még időben kiderült, hogy a párod milyen apa. Igazuk van az előttem szólóknak, ilyen pasinak soha az életben nem szülnék gyereket.
2014. márc. 17. 07:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Megint keverjük a szezont a fazonnal, és fordítva ülünk a lovon.

A láthatás a gyereknek jár. A gyereknek van joga látni az apját. Apuka hozzáállása nem elfogadható.

2014. márc. 17. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!