Beleszerettem a férjem haverjába?
Legszívesebben bőgnék!
Nagyon rossz érzés, elmondhatatlan is ez az érzés!
Az tudja csak aki átélte én úgy hiszem.
Amit az utolsó írt nagyon igaz, az a rész mi szerint ha meglátom akkor mi van velem. Zavarba jövök, remegek.Egyszerűen úgy érzem megcsókolnám.
Bár sajnos vagy nem sajnos, ez nem is fog bekövetkezni, hisz alkalmunk sem lesz.
Ha az ő párja nincs ott akkor az én férjem van ott. Hogyha az én férjem nincs ott akkor pedig az ő barátnője van ott.
Egyébként a fura az az hogy régen utáltuk egymást, most pedig egy csapásra megváltozott, hisz ő is elég normális és én is teljesen más embernek látom már mint 7 éve
kb 7 év után szokott a házasság mélypontja lenni- túl kéne lendülni rajta..
"cserélnék a nővel" - a sorsunk nem zokni, hogy cserélgessünk. És ebbe a nagy bölcsességbe az is beletartozik, hogy az életünk párja, akivel egy test és lélek lettünk, az sem lecserélhető. Vannak akik elválnak- de aki elvált, már soha nem az, mint aki előtte volt
- valami "ott marad " abból a eggyé vált kapcsolatból.. mondjuk egy széttépett seb, ami rendszerint el is gennyesedik idővel.
Tudom hogy nem egy zokni amit cserélek, de attól még tényleg úgy érzem.
Nyilván a férjem ismerem, őt pedig nem és ez hajt.
Majd elmúlik az érzés....remélem! Addig pedig csak rá és rá és rá gondolok. Mert nem bírom kiverni a fejemből bármennyire is akarom.
Szia, én is ugyanebben a cipőben jártam pár hónapja. Beleszerettem a férjem legjobb barátjába, nagyon nehéz volt, mivel tudtam, hogy én sem vagyok számára közömbös. A lényeg: Tudnod kell, miért mentél férjhez, felnőtt nő vagy, és ha nem akarod megcsalni a férjedet, nem is fogod. Én imádom a férjemet, ezt minden nap mondogattam magamban, hogy beleőrülnék, ha elveszíteném. A barát próbálkozott nálam, meg akart csókolni, de nem engedtem neki, és ezután pár hétig nem találkoztunk. Sokszor gondoltam rá ezalatt, de aztán kiderült, hogy terhes vagyok, és egy csapásra megváltozott minden. Jött gratulálni, és félrehívva megmondtam neki, hogy hülye voltam, csak a férjem szeretem, ez csak fellángolás volt, de emberek maradtunk mindketten, és az agyunkra hallgattunk, soha többé nem szeretnék beszélni erről, és ennyiben maradtunk. Még aznap elmondtam a férjemnek, aki meg sem lepődött, csak annyit mondott, hogy tudta, hogy nem csalnám meg soha. Itt ennél a pillanatnál ismét annyira belé szerettem, hogy ma már tudom, hogy nincs az a kaland, ami közénk állhatna.
Felnőtt nő vagy, legyen benned tartás. Két út van csak:
-elmondod a férjednek, és szétváltok, ha a pasi is akar téged
-Nem csalod meg, hű maradsz, mivel hidd el, el fog múlni, vagy úgy, hogy rákényszeríted magad, vagy úgy, h soha többé nem találkoztok.
Ez a két út lehetséges, hogy ember maradj.
Ja, és igen, a vonzalom természetes, akkor is, ha az ember lánya házas....emberből vagyunk, nem emiatt kell ítélkezni valaki felett, hanem a további döntései miatt.
3-as vagyok
És a válaszom igen mert már nekem is volt ilyen hogy mellettem mások is jártak arra a lyukra amire én és azt hitte a csaj hogy mindent megtehet mert szerettem őt de hát pofára esett. És hogy így állok ehhez a témához ahogy állok azért van mert velem is megtették már többször is hogy megcsaltak és ezért lettem erős és amiket addig kihagytam mert szerelmes voltam azok az alkalmak, azokat most nem szalasztom el hiába hogy most kapcsolatban élek, és hogy esetleg annak a valakinek is van kapcsolata az csak annyit határoz hogy titokban kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!