Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem tesóm haverjába mit tegyek?
Figyelt kérdés
Beleszerettem tesóm haverjába 3,5 korkülönbség van köztünk nem tudom hogy én tetszek e neki és nem tudom mit tegyek próbáltam elfelejteni de nem megy segítsetek mit tegyek?2010. jún. 14. 22:07
2/8 anonim válasza:
igen, valakinek nincs jobb dolga :D
3/8 anonim válasza:
öcsém:Dképes leirni a teljes szöveget:D
Pokemon-te leszel a mi Pikacsunk:D
4/8 anonim válasza:
Hát attól függ mennyire vagytok jóban a tesóddal is.A legtöbben nem hiszem hogy nagyon örülnek ennek.Nekem szerencsém volt :D Volt egy srác aki kiskora óta a legjobb barátja,én meg évekig szerelmes voltam belé és gondoltam reménytelenül.Egyszer elmentünk bulizni és kiderült már évek óta tetszek neki csak nem mert lépni.Aztán egy ideig jártunk.
6/8 anonim válasza:
jaj, milyen jó lenne, ha nekem is volna egy bátyám... :'( egyébként szerintem a tesódon keresztül közelíts felé...
7/8 anonim válasza:
Beszélj vele!és is beleszerettem tesóm több haverjába is (nem egyszerre)és össze is jöttek :D a mostani barátom is tesóm haverja!próbáld meg!:)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek aki hasznos információval szolgált.
2010. okt. 24. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!