Főzzek-süssek külön a feleségemnek?
Figyelt kérdés
Kicsit elhízam, ezért diétázom, viszont az asszony olyan alkat, hogy nem látszik meg rajta semmi, ezért elvárja, hogy neki megsüssem a kedvenc zsíros húsait és vacsorára a krumpliprószát és a császármorzsát, amiket én nem ehetek.2014. márc. 15. 16:37
11/18 anonim válasza:
Egyen zsiros kenyeret ha olyan szerencse csomag és lusta, főzni se akar megtanulni.Biztos nem szolgálnám ki.Jól kifogtad öreg ezt az asszonyt.Mi lesz ha lesz gyerek??nagy papucska leszel
12/18 anonim válasza:
A férjem cukorbeteg a gyerek vegetáriánus, én meg mindenevő, sőt a nagymamám is velünk lakik, ő meg csak válogatós, néha igazán nehéz helyzetben vagyok. Általában egy dolgot főzök (leves meg még valami) ha valamelyik egyik nap nem eheti a kaját, akkor előző nap abból főzök többet amit megehet. Kicsit bonyolult, de mindig van van valaki aki maradékot eszik... ma pl. karalábéleves volt meg krumplis tészta, ezt a gyerek eheti én is, (mami eszi... néha nem eszi) ezért tegnapról a maradék fasírtot ette a férjem a tegnapi tökfőzelékkel meg a levest, én az aktuális kaját meg a gyerek is. Tegnap a g
13/18 anonim válasza:
1-es vagyok... elment a hozzászólásom küldés nélkül....
Tegnap a gyerek a tököt ette és csináltam neki mellé rántottát mert azt kért. Szóval én megcsinálnám, de én szeretek főzni. Esetleg ő is ehetne minden másnap maradékot az előző napról...
14/18 anonim válasza:
Nekem nem úgy tűnik mint ha szeretnéd a feleségedet.
15/18 A kérdező kommentje:
Egyre kevésbé, ahogy mostanság viselkedik. Nem csak a kérdéssel kapcsolatos témában.
2014. márc. 15. 18:19
16/18 anonim válasza:
Akkor mi a célja a kérdésnek? Ha nem szereted, akkor vagy oldjátok meg ketten beszélgetéssel, változtassatok mindketten, vagy ha képtelen vagy erre felnőtt emberként akkor válj el és kész.
17/18 anonim válasza:
Én föznék az én páromnak, de ö is tesz értem és a kapcsolatunkért. Vagyis fözök is külön, ő nem eszi meg a tésztát-spagetti, semmit, a paradicsomos dolgokat, a májat... -Én ezeket a dolgokat imádom, szóval magamnak fözöm, de mindig törödök azzal, hogy legyen otthon olyan amit ö szeret- disznóhúsból bármi, föleg kirántott, szalonna, kalbász, kel, káposzta, ilyesmik. De a mi kapcsolatunk hangsúlyozom, h müködik, ö is megtesz értem bármit- pl. 2 szer festette a hálót, mert én rájöttem, hogy a kék mégsem tetszik.
18/18 anonim válasza:
Nem értem, hogy lehet ennyire végletekben enni..
Te levegőn élsz, ő meg zsírtengeren? Esetleg reform étkezésről még nem hallottatok? Te eszel salátát hússal, ő meg húst krumplival. Nem is értem, egyes családoknál hogy lehet ennyire bonyolultan, mégis szarul enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!