Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen bunkó a párom?

Miért ilyen bunkó a párom?

Figyelt kérdés

Anyám nemrég halt meg, 25 éves vagyok, nem tudom hogyan tovább nélküle.

Sokszor magam alatt vagyok és a párom megkérdezi, hogy mi a baj. Úgy tesz, mintha nem tudná. Nem tudja átérezni, pedig neki is meghalt az anyja. Szerintetek is bunkó?

2014. márc. 14. 20:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem, nem bunkó.
2014. márc. 14. 21:19
 12/14 anonim ***** válasza:
58%

"Miért ilyen bunkó a párom?"

Bunkózod a párodat??

Tudod! Zsák a foltját megtalálja mindig...

2014. márc. 14. 21:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha erzeketlen bunkonak tartod akkor miert vagy vele?
2014. márc. 15. 00:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem, nem bunkó..

Ő nem azt érzi amit te..

Ha nem kerdezé, akkro lenne érzéketlen...

A nap minden percében nem lehet az a baj,mhogy anyukád meghalt.

Ha ilyenkor megkérdezi, csak annyit mondasz, eszebejutott anyukad..

De azértmert gyászolsz, az élet nem áll meg, tehát lehet kismilliő más bajod, gondod szomorúságod is, persze akr az ellentéte is, azért mert az anyukád elment, még érhet öröm, és nem szabad bűntudatodnak lenni,mmert megéled azt az örömöt esetleg a teljes valójában..

Tudom,hogy szülőt elveszeni hogy mindig nehéz, de 25 évesen felnőtt nő vagy, nem neki kell enni adni, eltartani, tehát a hogyan tovább részét nem értem. Persez az űrrel együtt kellntudni élni, de egy független személyiség vagy.

Meg kell értened, hogy halál nélkül nincs élet, a halál természetes dolog, hozzátartozik az élethez.

.

A nap minden szomorúsága sem lehet sz anyukád miatt, ezért nem érti a párod.. Azt várja hogy kiadod magadból elmondod a fájdalmadat az adott pillanatban mi miatt vagy magad alatt.

/ az jutott eszedbe hgy szokott a konyhában állni? Vgy az hogy arra a szitura mit szokott mondani? Vagy..stb..neked is könnyebb volna ha abeszélnél róla..)

A párod nemmbunkó, hanem te nemntudod kezelni a segítőjobbját.. Sajnálom, mert nagyon sokszor megbánthatodnilyen hozzáállással

2014. márc. 15. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!