Engem miért nem érdekel semmi?
A két bátyámnak van hobbija.
Eggyiknek mindene a sportolás, míg a másik távcsövek, mikroszkóp oda van a bioszért meg a hasonló tudományokért.
Mindketten rajonganak valamiért, igaz az eggyik a sportolókért a másik mek Darwin-ért de legalább van nekik valami.
Engem semmi nem érdekel. Se a töri, a fizika, a sport vagy akármi más...
Ez lehet csak átmeneti.Elmúlik.
És ha téged nem is zavar akkor oké.
Viszont ha zavar akkor az a megoldás h sorba kiprobálsz egy csomó dolgot és ami megtetszik ott leragadsz. :-)
Ha nem érdekel, hát nem érdekel. Az érzéseket nem lehet akarni. Velem is hasonló a helyzet... nincs olyan dolog ami annyira nagyon érdekelne. Én sem örülök ennek, de hát ez van, nem lehet mindenki céltudatos, törekvő, karrierista... Persze még kiderülhet, hogy érdekel téged valami.
20/L
Szerintem nincs olyan hogy semmi nem érdekel csak olyan hogy még nem vetted észre;P vagy nem volt benne sikerélményed. Nézd meg a tevékenységeidet hogy miben leltél örömöt akárcsak egy kicsit is. Pl van valamilyen PC játék vagy website amivel szivesen töltöd az időd gondolkozz el h azokat mért szereted és mihez kapcsolódnak. Keresgélned kell és hagyni hogyha valami kíváncsivá tett az magával ragadjon. Valószínűleg lennének olyan tárgyak amik megtetszenének csak sz@r tanáraid vannak akik nem keltik fel az érdeklődésedet a tárgy iránt. (sajnos nem is feladatuk,mert azért kapják a pénzt, h leadják az anyagot, nem azért h megszerettesék azt.)
Pl menj el egy könyvtárba és nézz meg minden "szektort", biztosan fog érdekelni valami. Ha csak egy vicceskönyv már az is jó, mert lehet h később humorista lesz belőled, vagy elmondhatod a barátaidnak a vicceket stb...
Tehát ha akarsz új hobbit akkor TENNED KELL ÉRTE. Ő nem fog megtalálni. :D Jah igen és a válaszolók se fognak mondani neked, mert azt, h mi (lesz) jó neked azt csak te tudhatod.
"Én sem örülök ennek, de hát ez van, nem lehet mindenki céltudatos, törekvő, karrierista..."
Igen, neki sikerült bemagyaráznia h nem ő a felelős azért hogy lusta újat kipróbálni. 20 éves korodra ne ide juss el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!