Nálunk én díszítek. A csúcsot természetesen a férjem teszi fel, de amúgy minden mást én.
2009. dec. 14. 20:22
12/20 anonim válasza:
otthon én anyával,mivel öcsémnek még a jézuska hozza...ezért éjjel öltözetetjük 23-án...
albérletben 15centis minifám van csak,otthon szép nagy igazi
22/L
2009. dec. 14. 20:34
13/20 anonim válasza:
Én imádom feldíszíteni ,de a lányom átvette a stafétabotot :-)
2009. dec. 14. 20:41
14/20 anonim válasza:
Amíg kicsik voltunk, apám faragta a fenyő törzsét a tartóba, és én díszítettem, mióta már felnőttünk és nincs ilyenekre időnk, műfenyőnk van (hosszú távon olcsóbb is, és most igazán fontos, hogy ott spóroljunk, ahol lehet).
2009. dec. 14. 20:52
15/20 anonim válasza:
Nálunk az egész család együtt dísziti, ez is az ünnep része. A gyerkőccel is lerendeztük: ha elég szép fát díszítünk, hoz alá a Jézuska ajándékot :) így aztán pici kora óta nem kell bújkálni, trükközni, ő is ott nyüzsög és folyamatosan magyarázza, hogyan lehetne még szebbé tenni a fát, hogy minél több ajándék legyen alatta másnapra :)
2009. dec. 14. 20:55
16/20 anonim válasza:
a jézuska :)
2009. dec. 14. 20:56
17/20 anonim válasza:
faterral behozzuk a nappaliba a fát majd anyára bizzuk:D
2009. dec. 14. 21:31
18/20 igabcsy válasza:
Nálunk a férjem teszi fel az égősort, míg én kötözöm a szaloncukrokat. Közben . amikor már nem látszom ki belőle, akkor a férjem és a gyerekek (már nagyok) elkezdik felakasztani a szaloncukrokat a fára. Amikor én végeztem a kötözéssel, akkor együtt fejezzük be a díszek feltevésével.
Nálunk mindig ilyen hagyományos színes fa van, mert mindenki másik ízű szaloncukrot szeret, és így a csomagolásról könnyen megtudjuk különböztetni.
Nálunk a díszítés a közös ünnep előjátéka. És nekünk így szép.
2009. dec. 14. 21:42
19/20 anonim válasza:
Nálunk én, anyu meg tesóm. Apu fekszik a tv előtt, és dirigál, hogy mit hova kéne tenni :D Idén csupa arany fánk lesz.
Aztán tesómmal átmegyünk a nagyinkhoz és ott is fedísztjük a fát. Nála minden színű a fa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!