Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki díszíti fel a fát?

Ki díszíti fel a fát?

Figyelt kérdés
Nálunk ez elvileg az én dolgom, de a végén már mindenki beszáll. Ti együtt a családdal díszítitek vagy van "fafelelős"?
2009. dec. 14. 19:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk én díszítek. A csúcsot természetesen a férjem teszi fel, de amúgy minden mást én.
2009. dec. 14. 20:22
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

otthon én anyával,mivel öcsémnek még a jézuska hozza...ezért éjjel öltözetetjük 23-án...

albérletben 15centis minifám van csak,otthon szép nagy igazi

22/L

2009. dec. 14. 20:34
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom feldíszíteni ,de a lányom átvette a stafétabotot :-)
2009. dec. 14. 20:41
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Amíg kicsik voltunk, apám faragta a fenyő törzsét a tartóba, és én díszítettem, mióta már felnőttünk és nincs ilyenekre időnk, műfenyőnk van (hosszú távon olcsóbb is, és most igazán fontos, hogy ott spóroljunk, ahol lehet).
2009. dec. 14. 20:52
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az egész család együtt dísziti, ez is az ünnep része. A gyerkőccel is lerendeztük: ha elég szép fát díszítünk, hoz alá a Jézuska ajándékot :) így aztán pici kora óta nem kell bújkálni, trükközni, ő is ott nyüzsög és folyamatosan magyarázza, hogyan lehetne még szebbé tenni a fát, hogy minél több ajándék legyen alatta másnapra :)
2009. dec. 14. 20:55
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
a jézuska :)
2009. dec. 14. 20:56
 17/20 anonim válasza:
100%
faterral behozzuk a nappaliba a fát majd anyára bizzuk:D
2009. dec. 14. 21:31
 18/20 igabcsy ***** válasza:
100%

Nálunk a férjem teszi fel az égősort, míg én kötözöm a szaloncukrokat. Közben . amikor már nem látszom ki belőle, akkor a férjem és a gyerekek (már nagyok) elkezdik felakasztani a szaloncukrokat a fára. Amikor én végeztem a kötözéssel, akkor együtt fejezzük be a díszek feltevésével.

Nálunk mindig ilyen hagyományos színes fa van, mert mindenki másik ízű szaloncukrot szeret, és így a csomagolásról könnyen megtudjuk különböztetni.

Nálunk a díszítés a közös ünnep előjátéka. És nekünk így szép.

2009. dec. 14. 21:42
 19/20 anonim ***** válasza:

Nálunk én, anyu meg tesóm. Apu fekszik a tv előtt, és dirigál, hogy mit hova kéne tenni :D Idén csupa arany fánk lesz.

Aztán tesómmal átmegyünk a nagyinkhoz és ott is fedísztjük a fát. Nála minden színű a fa.

2009. dec. 15. 11:32
 20/20 anonim válasza:
Angyalkák:) =DDDDDDDDDDDDDDDDD
2009. dec. 16. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!