A Wesseley vezetéknévhez tudnátok olyan lányneveket írni, amik. (? ) Tanácstalan vagyok.
Figyelt kérdés
- először is, modernek és különlegesek (vagyis nem Zsuzsa, Éva, Anna & co), de nem is mai tucatnevek, pl. Jázmin, Hanna, Petra, Virág, stb.
- ami nem L-lel vagy B-vel kezdődik, és nem úgy végződik, hogy -ett.
Nekem a Heidi, Lavínia, Gemma, esetleg Nikol tetszik, de egyik sem az igazi... :S Előre is köszi.
2014. márc. 13. 16:20
21/41 anonim válasza:
17- osztom.
Kérdező, jaj álmodozz tovább. wesseley fickónak pedig részvétem. Heidi...ezen röhögök....
22/41 anonim válasza:
Ja, a Darla is szép! Annyira nem is extra hangzásra. Az M betűsöd nem tetszik, inkább Manna vagy Mandula.
23/41 A kérdező kommentje:
Én a primitívségeden röhögök. Azért meg ne fulladj a nagy nevetésben.
2014. márc. 13. 18:32
24/41 anonim válasza:
Lavínia meg Gemma? Istenem, a szülői hülyeség határtalan. A cigánysoron versenybe szállhatnál az év anyukája címért.
25/41 A kérdező kommentje:
Én itt fejeztem be, további kellemes estét mindenkinek, primitív prolikkal nem beszélgetek. Akik értelmes választ írtak, azoknak nagy köszönet.
2014. márc. 13. 18:53
26/41 anonim válasza:
Szeréna, Izabella, Anabella, Miriam?
27/41 anonim válasza:
Amikor böngészgettem a törvényesen adható neveket, találtam egy nekem tetszőt: Oana. Habár ez nem nagyon illik a Weeseley-hez, de hátha tetszik neked.
28/41 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Nem terveztek hazatérni Izraelbe?
30/41 anonim válasza:
elgondolkoztál azon, ha majd egy tanár, vagy későbbi főnök, vagy más, valamit fenntartással fogadna, akkor így kezdené:
" DE-BELLÁCSKA!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!