A Wesseley vezetéknévhez tudnátok olyan lányneveket írni, amik. (? ) Tanácstalan vagyok.
Figyelt kérdés
- először is, modernek és különlegesek (vagyis nem Zsuzsa, Éva, Anna & co), de nem is mai tucatnevek, pl. Jázmin, Hanna, Petra, Virág, stb.
- ami nem L-lel vagy B-vel kezdődik, és nem úgy végződik, hogy -ett.
Nekem a Heidi, Lavínia, Gemma, esetleg Nikol tetszik, de egyik sem az igazi... :S Előre is köszi.
2014. márc. 13. 16:20
11/41 anonim válasza:
Lívia
Tünde
Boglárka
Emese
Zselyke
Lilla
Barbara
13/41 anonim válasza:
Igen, a Bella nagyon hülyén hangzik. Főleg egy magyar embernek, nem beszélve arról, hogy csak egy betű kiesése a Béláig.
16/41 A kérdező kommentje:
Minden ÉRTELMES választ köszönök, ezek közül egyedül a Martina tetszett meg, de az egyéb okok miatt nem megfelelő. Viszont keresgéltem egy kicsit, találtam két nevet, az egyik a Manka (ez kicsit hasonlít a Martinára), valamint a Darla, bár ez meg túlontúl is különleges.
Ezt a "magyar embernek minél egyszerűbb magyar nevet" elméletet meg nem igazán osztom, bocs.
2014. márc. 13. 18:13
17/41 anonim válasza:
Úgy látszik igaz, hogy minden alsóbb osztálybeli különleges nevet akar a gyerekének, hogy legalább így kompenzáljon. Ezért van olyan sok szánalmas nevű gyerek.
18/41 A kérdező kommentje:
Arról, hogy az alsóbb osztálybeliek - ahová én úgy egyébként nem tartozom (de még mennyire nem!), bár a feltételezést csak kicsit veszem zokon, ami több, mint nagyvonalú tőlem - milyen nevet adnak a gyerekeinek, arról nem tudok nyilatkozni, de azt már egészen biztosra veszem, BIZONYOS magukat felsőbb osztályokba soroló, ám érzelmileg és értelmileg is erősen hiányos emberekből sosem fogy ki az emberiség... Ajánlom a kondizást vagy a főzést, jó feszültséglevezető.
2014. márc. 13. 18:23
19/41 anonim válasza:
Annyira nem tűnik nekem ez magyar névnek. Ha vezetékévként rákerestek, ilyen névvel gyakorlatilag csak dél-amerikai embereket találni a neten.
20/41 anonim válasza:
Szerintem szépen hangzik a Bella a vezetéknévvel, és nekem egyébként is egyik kedvenc nevem, így támogatom. Esetleg Izabella, Anabell, Elena, Ella. Alina, Cecilla, Perla, Polla... Sok szép van a kevésbé felkapott nevek között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!