Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Így kellett döntenem, mégis...

Így kellett döntenem, mégis folyton elbizonytalanodom. Elfelejthetem ezt a kapcsolatot valaha?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy most léptem ki egy nagyon rossz kapcsolatból. Van egy két éves kisfiam, az ő érdekeit kellett néznem.

3,5 éve kezdődött minden. Akkoriban drogproblémái voltak, volt, hogy ivott is. Mikor teherbe estem, szakítottunk. Nem is hallottam felőle a gyerek egy éveskoráig, mikor újra megjelent az életemben. Mintha kicserélték volna. "Megváltozott". Kibékültünk. Ezt nagyon rossz néven vette a családom, ami érthető. De én kiálltam érte, mert megszerette a fiát is, úgy tűnt tényleg van esély egy normális életre. Hamar kiderült azonban, hogy tévedtem. Újra elkezdett inni, gyakran ütött is engem...Mégis hónapokba került, hogy végleg elhatározzam magam, hogy vége, mert ennek már jóvége nem lesz. Nagyon nehezen engedem el, mert ő volt nekem az első igazi, viszonzott szerelmem, ő a gyerekem apja. Tudom, hogy szeret engem és ragaszkodik hozzám. Viszont most tényleg elhatároztam, hogy nem engedek neki több esélyt, nem tehetem ezt a gyerekemmel, de nagyon rosszul vagyok lelkileg. Nem tudom, hogy valaha is eltudom-e őt felejteni. Hogy lehetek-e még "szabad"?

Nincs is konkrét kérdésem igazából, csak jól esett kiírni magamból és talán jólesne néhány bíztató szó.

Köszi, hogy elolvastátok.

2014. márc. 13. 13:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nekem Apukám halt meg gyerek koromban, mégsem menekültem egy nőverő férfi karjaiba. Ha van szakmád, mint ahogy írod, és munkád, akkor még kevesebb az ok arra, hogy egy ilyen pasival élj.

Őszintén és szívből kívánom Neked, hogy találd meg az igazi párod, de az nem ő lesz.

2014. márc. 13. 13:57
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok! :)
2014. márc. 13. 18:21
 13/13 anonim válasza:
Ha megfordulna a fejedben,hogy vissza fogadd ne tedd!soha nem fog vàltozni hidd el.arra nincs mentsèg ha egy férfi megüt egy nőt!Gondolj a gyerekedre az ő lelki vilàgàt se tedd tönkre.ne làssa hogy szomorù az anyja mert ilyen picin is megviseli.fogsz te talàlni olyat aki megbecsül ne aggòdj!biztos nehèz de minden vègzet valaminek a kezdete ne feledd!Sok sikert vigyàzz a picire :)
2014. máj. 18. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!