Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon önző dolog lenne...

Nagyon önző dolog lenne elkölteni a pénzem valamire ami nekem kell ahelyett, hogy segítenék a ház felújításában?

Figyelt kérdés
A fogaimat szeretném rendbe tetetni,ami több százezer forintomba fog kerülni. Amiből persze gyönyörűen fel lehetne újítani itthon ezt azt amit rég akarunk, de én úgy vagyok vele, hogy megvagyok új konyhabútor, ágy, padló nélkül, mint szép fogak nélkül. Csak mindenki aki úgymond valamilyen szinten beleszólhat mire költöm a pénzem az hülye dolognak tartja, ha találnék olcsóbbat akkor olcsóbb fogorvost keresnék de nem találok.
2014. márc. 11. 19:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Fogak egyértemúen.

Most költöttem el 400.000-t a fogaimra,addig szenvedtem (sok hiány,sok rossz, nekem is kellett korona, hid, gyökérkezelések).Végre jól érzem magam a bőrömben,tudok mosolyogni,merek megszólalni.

Egy új ágytól,,konyhabítortól nem lenne ilyen érzésed.

2014. márc. 12. 09:59
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
fogak! ne hagyd, h más mondja meg, h mire költsd a rég óta gyűjtögetett pénzed.
2014. márc. 12. 11:46
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

FOGAK! Nem csak esztétika, az a jóval kisebbik része.

De ha egy rossz fog bedurran, az ínyed begyullad, és az egész állkapcsod feldagad, a kínok kínját fogod átélni egy teljes hétig, míg be nem szedted az utolsó szed Augmentint.

Cataflam? Felejtsd el, mintha szőlőcukrot ennél...

Az egészség mindennél fontosabb.

2014. márc. 12. 12:38
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Alapvető, hogy az egészség és a szájhigiénia a legfontosabb. Ez nem is lehet kérdéses.
2014. márc. 12. 16:10
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok vàlaszt és nagyon megnyugtattak a dolgok amiket írtatok. Akkor nem is kérdés a dolog. Mondjuk még ìgy sem leszz teljesen tökéletes a fogsorom mert most csaak azt csinaltatom meg ami làtszòdik a többit szèp lassan. Mert egyébként 200ezer körüli összeget költöttem csak a gyökérkezelésekre, hùzások, 2 tömés de még 7 fogam kellene betömni mert màr làtni pici barnás pöttyöket rajta ùgyhogy meg kell előzni amit lehet. Màr nagyon sajnàlom, hogy hagytam ezt, bàr egész életembe ilyen rosszak voltak. Csak sajnálom, hogy anyaek nem szòltak ràm amìg lehetett volna.
2014. márc. 13. 15:05
 26/26 anonim válasza:

Kitartás!

Igen ezt én is megfogadtam, hogy ha gyermekem lesz, a fogára nagyon fogok figyelni.

2014. márc. 13. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!