Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon önző dolog lenne...

Nagyon önző dolog lenne elkölteni a pénzem valamire ami nekem kell ahelyett, hogy segítenék a ház felújításában?

Figyelt kérdés
A fogaimat szeretném rendbe tetetni,ami több százezer forintomba fog kerülni. Amiből persze gyönyörűen fel lehetne újítani itthon ezt azt amit rég akarunk, de én úgy vagyok vele, hogy megvagyok új konyhabútor, ágy, padló nélkül, mint szép fogak nélkül. Csak mindenki aki úgymond valamilyen szinten beleszólhat mire költöm a pénzem az hülye dolognak tartja, ha találnék olcsóbbat akkor olcsóbb fogorvost keresnék de nem találok.
2014. márc. 11. 19:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
97%
Ha nő vagy, akkor még 1%-nyit se gondolkodj ezen, hozasd rendbe az összes fogadat, de férfinak is lényeges pl. csajozáshoz, hogy ápolt fogazata legyen.
2014. márc. 11. 19:42
 12/26 anonim ***** válasza:
95%
én is a fogakra szavazok, és amit itt írtál nem is kis munka rendbe hozni, 4-500 ezer alatt sehol nem fogod megúszni
2014. márc. 11. 19:43
 13/26 anonim ***** válasza:
96%
nagyon fiatal vagy..legyenek rendbe azok a fogak, még sokáig kell szolgálniuk.. és ismerősökön keresztül jó fogorvost válassz!
2014. márc. 11. 19:45
 14/26 A kérdező kommentje:

szuper jó fogorvosom van, illetve 4 is van, mindben megbízok, nagyon jó amit csinálnak, olyan 600.000 körüli összegre számítok, de már ugye belekerült elég sokba a gyökérkezelések stb.

Igen én is így gondolom, először ha tlaálkozom valakivel, először azt látom milyen a mosolya, fogai. És hát az enyém siralmas. De reméljük nemsoká. Pénteken megyek konzultációra, megbeszéljük mit, hogyan, és remélem minden rendben lesz. Úgy annyira nem is zavar, hogy ezt a pénzt elköltöm, mert tudom, hogy nekem ez az ami kell, de még is zavar, hogy így csak nekem lesz jó, ha másra megy el a pénz akkor meg mindenkinek, csak annyi, hogy én depis leszek továbbra is a ronda fogaim miatt.

2014. márc. 11. 19:49
 15/26 anonim válasza:
96%
A fogadra költsd!
2014. márc. 11. 19:53
 16/26 anonim ***** válasza:
95%
A saját pénzed arra költöd amire akarod és ha neked jó fogsorra van szükséged, akkor költsd arra, hisz ezt tekintheted egy hosszútávú befektetésnek.
2014. márc. 11. 20:12
 17/26 anonim ***** válasza:
94%
Egyértelműen a fogakra szavazok! Erre spórolsz, a te pénzed, gondolom a ház nem dől össze. Ez csak egyre drágább lesz minél tovább halogatod!
2014. márc. 11. 20:22
 18/26 anonim ***** válasza:
83%
Én is a fogaimra költeném a pénzt. 23 éves vagyok, szinte minden rágófogam tömve van, többet gyökérkezeltek.. 2-t kihúztak.. Most is van egy elhalt fogam, amit ki kell húzni.
2014. márc. 11. 20:39
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok, ahogy te, nekem is mennem kellene a fogorvoshoz' évek óta gyűjtögetem a pénzt!
2014. márc. 11. 21:06
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én fogszabályzóra gyűjtöttem 2 évig nagyon örülök, hogy megcsináltattam. Sokkal fontosabb, mint a ház, szerintem a szüleidtől önzőség, hogy azt kérik, hogy a házukra költsd, ne a fogaidra.
2014. márc. 11. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!