A szüleim kifognak dobni a házból. Mihez kezdjek? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nos a helyzet az hogy 19 éves vagyok és 11-es vagyok. Rengeteg egyest összegyűjtöttem és azt mondták hogy kezdjek magammal valamit mert kifognak dobni. Másik iskolába nem merek átmenni mert ahhoz nagyon félénk vagyok. A fizikai munkára meg egyszerűen képtelen vagyok gyenge vagyok mint a harmat, mellette lelkileg is gyenge vagyok barátaim nincsenek, semmim sincs egyszerűen szerencsétlen vagyok2014. márc. 10. 15:33
11/12 anonim válasza:
Aki mindenre alkalmatlan(életképtelen) az evolúciós zsákutca.
Neked kell eldönteni, hogy szarsz a világra vagy végre kezdesz magaddal valamit. Egyébként megpróbálhatnál valamilyen szakmát is, hátha van neked való.
12/12 anonim válasza:
Januarban szinte mindenbol bukasra alltam, mert erettsegi teteleket dolgoztam ki folyamatosan. Most ezekbol a targyakbol min. 2,7-re allok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!