Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kamaszok, fiatalok és felnőtte...

Kamaszok, fiatalok és felnőttek szerintetek hogy jobb lakni szülőkkel, házastárssal, egyedül vagy van más variáció?

Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 12:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csak a saját nevemben nyilatkozhatok: én kamasz koromban még a szüleimmel szerettem élni, aztán a 20-as éveim után, ahogy teltek az évek, egyre inkább igényem lett volna egy kis önállóbb térre, tehát ha anyagilag megtehettem volna, olyan 25 évesen már biztos nem annyira a szülőkkel szorosan egymás hegyén hátán laktam volna, hanem mondjuk hozzájuk közel egy albérletben. De erre csak néhány évvel később került sor, amikor az akkori párommal közösen vettünk ki albérletet.
2014. márc. 9. 15:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem könnyü helyzet.Én már közeledek a 40 felé de másfél szobába kerülgetem az őseim.
2014. márc. 11. 07:57
 13/14 dixeinsteins válasza:
Szüleimmel élek együtt. A családomban apai és anyai ágon mindig több generáció élt együtt. A házimunkát és az elintézendő dolgokat mindig is megosztottuk és kiskorom óta így neveltek. Édesapám nem helyeseli, hogy elköltözzek, mivel a ház elég nagy és közösen tartjuk fent. Így nálunk nem okoz gondot, hogy vendégül látok bárkit is. 19/F
2014. márc. 12. 11:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Szülőkkel élni katasztrófa. Nem vihetsz fel senkit, vagy tudod hogy hallgatják ahogy dugtok.

Legjobb társsal, de ahhoz nem kell házasnak lenni - minek fizessél valamiért ami nem ad cserébe semmit?

2014. márc. 12. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!