Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elveheti tőlem az öt hónapos...

Elveheti tőlem az öt hónapos fiamat a volt sógornőm?

Figyelt kérdés

A volt párom húga megfenyegetett, hogy elveszi tőlem az öt hónapos gyereket. Azt tudni kell, hogy ő banki ügyintéző és nagyon jól keres, de a gyerek apja viszont alkoholista. Én nem állok túl jól anyagilag mivel a kicsit egyedül nevelem és dolgozni nem tudok menni miatta. Az apja havi 20000 forintot fizet havonta a gyerekre.

Elvehetik tőlem a kicsit?

2014. márc. 6. 12:18
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
5%

A mai világban akinek pénze van annak hatalma is van. Ez a kapitalizmus. Mit mondott Hofi? Az Igazságból elveszett az I.

Ha a sógórnőnek van elég pénze, hatalma, összeköttetése úgy elviszi a gyereket mint a sicc. Ti meg itt karattyoltok...

2014. márc. 6. 13:38
 32/48 anonim ***** válasza:
92%
29es nem hiszem hogy személyekeskedned kéne azért mert valaki leírta a véleményét. Speciel ebben a világban élek, gyerekelhelyezéssel kapcsolatban érintett vagyok, de tapasztalom, hogy szerencsére a bírók is EMBEREK, életszerűen gondolkodnak és döntenek, és nem mindig a pénz az úr. Szerencsére!
2014. márc. 6. 13:41
 33/48 anonim ***** válasza:
70%

Engem a maman nevel es nevelt egy eves koromtol.

Anyumnak nem volt munkaja es nagyon rossz korulmenyek kozott elt (peneszes lakas, futes csak a konyhaba). Apum meghallt amikor anyu terhes volt.

Mamam elintezte hogy a gyamom legyen.

Anyum azt mondja, hogy nem akart oda adni de nagyim "el intezte".

Amugy nem tudom mi az igaz mert ok ketten azota sem beszelnek es mind ketto mast mond

De mamam tenyleg mimdent " el intez".

De azert szeretem es anyut is sajnalom

2014. márc. 6. 13:49
 34/48 anonim ***** válasza:
94%

32%-os, arra még mindig nem reagáltál, hogy szerinted a többi nehhéz sorsú gyerekkel mit kellene tenni?

Különben is, kinek mi a nehéz sors?

Lehet ami neked visszalépésnek számít, másnak előrelépés lenne.

Menjen el a kedves sógornő akármelyik faluba,aminek Jász-szal kezdődik a neve, és már kapkodhatja is össze a rosszabbnál rosszabb sorban élő kicsiket. Hajrá.

2014. márc. 6. 13:58
 35/48 anonim ***** válasza:
95%

"A mai világban akinek pénze van annak hatalma is van. Ez a kapitalizmus. Mit mondott Hofi? Az Igazságból elveszett az I.

Ha a sógórnőnek van elég pénze, hatalma, összeköttetése úgy elviszi a gyereket mint a sicc. Ti meg itt karattyoltok..."

Ne nevettess már. Annyit tudunk, hogy banki ügyintéző. Lehet az valaki 3 diplomával, meg lehet úgy is, hogy elvégzett egy 1-2 éves középfokú, OKJ-s banki ügyintéző szakot. Nálam az utóbbi nem jelenti azt, hogy agyoniskolázott. (elnézést, ha ezzel valakit megbántok)

Jól keres... Ezt a mondatot sokféleképpen lehet értelmezni, attól függ, ki mondja. Ha valakinek csak 60 ezer a jövedelme mindenestől, akkor a nettó 100 ezer is soknak tűnhet hozzá képest.

Hatalom? A banki ügyintéző ugyanolyan alkalmazott, mint mondjuk a boltos néni, főnöke van, és azt csinálja amit mondanak neki, meg ami a munkaköri leírásában van.

Kedves Kérdező!

Ne ijesszen meg a csaj. Állj a sarkadra és küldd el melegebb éghajlatra, ha még egyszer fenyeget. Tényleg ne legyél nyuszi. Amíg azt látja rajtad, addig nyeregben érzi magát. Ha valóban a gyerek érdekét tartaná szem előtt, akkor segíthetne másképp is: vesz pelust, ruhát, cipőt...stb. Ezt is nyugodtam megmondhatod neki.

Van aki azt írja, megteheti, hogy elveszi. Én nem ezt gondolom, de szeretek biztosra menni. Mivel nem írtad le a pontos körülményeiteket, így nehéz látni a helyzetet, és a családjogban sem vagyok annyira otthon.

Ezért én a helyedben elébe mennék a támadásoknak. Keress fel egy családsegítő szolgálatot, és járj utána a témának alaposan. Készülj fel a jogaidból, tudd, mi lehet hátrány vele szemben, ha tovább folytatja. Én is úgy gondolom, hogy a szegénység nem indok, de legyél felkészült, azzal bajt sosem teszel.

Sok sikert!!

2014. márc. 6. 13:58
 36/48 anonim ***** válasza:
94%
Te 32%os sokat hazudsz! 3 diplomából kettőt pénzért? De gondolom semmi hasznát nem veszed, mert intelligenciát nem adnak hozzá. Sok gyerekelhelyezést csináltál végig? Ugyan mégis kinek a gyerekével kapcsolatban? És mi az hogy a poén kedvéért is segíteni kéne a sógornőnek?? Szerinted ez poénos???!!! Biztos csak egy unatkozó valaki vagy aki direkt bosszantani jár ide, furcsa, hogy ilyen emberek is vannak...JObbulást neked!
2014. márc. 6. 14:01
 37/48 anonim ***** válasza:
94%
32%, te helyi hülye vagy?
2014. márc. 6. 14:07
 38/48 anonim ***** válasza:
69%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Talán ez is jelent egy ici-pici segítséget. Plusz kérdezősködj az önkormányzatnál, hátha van valami segítség.

2014. márc. 6. 14:09
 39/48 anonim ***** válasza:
94%

Igen, a 32%-os válaszoló nem kicsit beteg. Ráadásul akkora hülyeségeket beszél, hogy sírva nevetek rajta. Neki még pénzért sem adnának nemhogy 3 de egy diplomát sem. Erről ennyit.

Kérdező! Nehogy megijedj a 32%-os ostobaságaitól, köszönő viszonyban sincs a valósággal. A sógornődnek semmi esélye, hogy elvegye a babát. Állj a sarkadra, azért terrorizál, mert hagyod.

2014. márc. 6. 14:19
 40/48 anonim ***** válasza:
71%

13:17

Megmondanátok,hogy miért pontoztatok le?Elmeséltem, hogy mi történt a szemeim elõtt.Igenis nem volt senki segitsége az anyának, a sógornõje és a szülei(nem lehetett gyereke,a férje is elhagyta) mindent beletett, hogy elvehesse tõle.Mégcsak azt sem hagyták, hogy meglátogassa!Csak a gyerek most már nagyobb lett, és felfogta, hogy mi történt, elköltözött a nagynénjétõl és az anyjához jár.

2014. márc. 6. 15:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!