Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki a szüleivel lakik hogyan...

Aki a szüleivel lakik hogyan oldják meg? Kaja, rezsi?

Figyelt kérdés
Párommal és a pici lányommal,és anyuval lakunk egy házban.Sajnos sok a vita hogy hogy legyen elosztva a kaja és a rezsi.már nagyon kivagyok bukva.szerintetek mi lenne a jó megoldás?Eddig adtunk elég szép összeget haza,de már ettöl a hó nem.
2009. dec. 13. 12:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én az első 13.30-as vagyok (és nem azonos a második 13.30-assal). Bizony, pld. az én anyám nyugdíja 49 ezer Ft..
2009. dec. 13. 13:47
 12/18 anonim ***** válasza:

Jó, az én szüleim nem nyugdíjasak.

De akkor sem tudom elképzelni hogy pénzt kérjenek tőlem. Ha nem lenne ránk pénz, akkor nem lennénk ennyien, kész. (3an vagyunk testvérek).

2009. dec. 13. 13:51
 13/18 A kérdező kommentje:
az én pénzem családival 70000ft anyum fizuja 72000,párom munka nélkülin volt 1 hó doklgozik.leirom a rezsit.víz 2-havonta 12000ft villanyszámla havi 7000ft gáz most több mert tél van kb:30000ft
2009. dec. 13. 14:01
 14/18 A kérdező kommentje:
Ja és a gyerek kajáját azt mindig mi vettük.
2009. dec. 13. 14:01
 15/18 anonim ***** válasza:
91%

Na tessék, mondtam, hogy a számlából kiderül, ez simán rendben van sztem a 60-nal.

am meg ha egy szülőnek nincs is annyi pénze, édesanyád akkor is az édesanyád, akinek nem az a dolga, hogy hogyan sajtoljon ki belőled még több pénzt, hanem hogy örüljön az unokájának, és hogy segítsen ahol tud.

2009. dec. 13. 14:23
 16/18 anonim ***** válasza:
53%
Nem hiszem, hogy az anyukája a gyerekén akarna meggazdagodni, már az is szép tőle, hogy ott lakhatnak és nem kell albérletezniük. Azért, mert valaki megszülte a gyerekét, nem azt jelenti,hogy lehet rajta élősködni. Külön család lettek ők hárman, tessék megállni a saját lábukon, a mamát meg hagyni, hadd élhesse ő is az életét. Felnevelte a kérdezőt (meg talán a testvérét is), hadd ne kelljen örök életét a gyereke anyagi felkarolásával töltenie.
2009. dec. 13. 14:31
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem azért nem mennek albérletbe, mert nem akarnak, ahogy így elnézem, nem is tudnak.

Amúgy meg gyereket vállalni igenis azt jelenti, hogy bármi baja van, amíg tud, segít rajta az ember. Nem a szülein élősködik, csak segítséget kér.

Felnevelte, na és? Nem 18 évig szülő valaki.

És én úgy látom próbálnak megélni a saját erejükből.

2009. dec. 13. 14:36
 18/18 anonim ***** válasza:

szerintem a kérdező édesanyjának is jobb így, mint egyedül élni, meg fizetni a rezsit.

a 60e pont elég arra, hogy fedezze a fogyasztásotokat. szerintem nyugodtan mondd meg anyukádnak, hogy minek adnál többet, ha ennyi is elég?

2009. dec. 13. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!