Aki a szüleivel lakik hogyan oldják meg? Kaja, rezsi?
Jó, az én szüleim nem nyugdíjasak.
De akkor sem tudom elképzelni hogy pénzt kérjenek tőlem. Ha nem lenne ránk pénz, akkor nem lennénk ennyien, kész. (3an vagyunk testvérek).
Na tessék, mondtam, hogy a számlából kiderül, ez simán rendben van sztem a 60-nal.
am meg ha egy szülőnek nincs is annyi pénze, édesanyád akkor is az édesanyád, akinek nem az a dolga, hogy hogyan sajtoljon ki belőled még több pénzt, hanem hogy örüljön az unokájának, és hogy segítsen ahol tud.
Gondolom nem azért nem mennek albérletbe, mert nem akarnak, ahogy így elnézem, nem is tudnak.
Amúgy meg gyereket vállalni igenis azt jelenti, hogy bármi baja van, amíg tud, segít rajta az ember. Nem a szülein élősködik, csak segítséget kér.
Felnevelte, na és? Nem 18 évig szülő valaki.
És én úgy látom próbálnak megélni a saját erejükből.
szerintem a kérdező édesanyjának is jobb így, mint egyedül élni, meg fizetni a rezsit.
a 60e pont elég arra, hogy fedezze a fogyasztásotokat. szerintem nyugodtan mondd meg anyukádnak, hogy minek adnál többet, ha ennyi is elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!