Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondjam el neki vagy sem?

Mondjam el neki vagy sem?

Figyelt kérdés
Szeptember környékén kiborult otthon a bili, kiderült hogy apu már évek óta csalja anyut. Meg is teheti, hisz messze dolgozik, csak hétvégékre jár haza. Teljesen véletlenül szereztem tudomást a balhéról, nekünk "gyerekeknek" nem mondtak semmit. Egy telefon beszélgetésnél, amikor szóba került ez, a fürdőszobában voltam, így hallottam mindent. Anyu azóta depressziós, de mivel apu megígérte neki, hogy többet nem találkozik a nővel, próbál hinni neki. Tegnap teljesen világossá vállt számomra, hogy apunak esze ágában sincs ott hagyni azt a nőt, anyut meg csak hülyíti... Annyira sajnálom szegényt, így is nagyon ki van bukva, nem tudom mit tegyek. Már arra is gondoltam, hogy elmondom neki, csak húzzon már apu a francba a nőjéhez, és hagyjon minket békében élni!!! Mit tehetnék? Hogy lehet ekkora hazug az apám, akire eddig felnéztem?:'(
2009. dec. 13. 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:
60%

Mivel te gyerek vagy nem nagyon szólhatsz bele a szülök dolgába.Amugy lehet tudni mennyi ídős vagy?

Próbálj meg beszélni Anyukáddal,hogy jobb lesz "Apu"nélkül,nyugodtabban élhetnétek nem kéne akkor aggódni.Biztasd Anyukádat,hogy egy talpraesett nő és Apukád nélkül is tud nevelni titeket.Az a lényeg tartsd a lelket benne,hogy ne omoljon mégjobban össze!

2009. dec. 13. 11:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

hm..a gyerek nem szólhat bele a szülő dolgába, de a szülő igen a gyerekébe?? ez elég fura.. Szerintem a kérdező elég idős ahhoz, hogy "beleszóljon".

Szerintem édesapáddal beszélj inkább...hogy véletlenül hallottad ezt a beszélgetést és nagyon rosszul esett neked, hogy hülyíti az édesanyád.. döntsön és tartsa magát ahhoz..amíg pedig ezen gondolkozik, nem beszélsz anyuddal.

2009. dec. 13. 11:22
 3/8 A kérdező kommentje:
19 vagyok, van egy bátyám aki két évvel idősebb nálam. A legrosszabb, amitől félek, hogy én jövőre egyetemre megyek. Így még tudok figyelni anyura, ha rossz kedve van megpróbálom feldobni valamivel, beszélgetek vele mindenféléről, csak ne érezze magát olyan egyedül. Viszont ha én elmegyek és itthon marad egyedül, akkor kitudja mi lesz vele. Nagyon félek ettől, tesómra pedig nem lehet számítani, ő hol itt van, hol nincs... Úgy érzem azzal, hogy apu hazajön és teszi a szépen, nem csak anyut hülyíti, hanem az egész családot! Miattam robbant ki ez az egész, nem tudom van e erőm végig nézni, ahogy széthullik a családunk... Azt sem tudom hogy egy nőnek az édes tudatlanság-e a jobb, vagy 25 év házasság után inkább új életet kezdeni. Lehet-e egyáltalán teljesen új életet kezdeni, nem lelkileg teljesen megtörten egy ilyen hosszú házasság után?
2009. dec. 13. 11:29
 4/8 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem meg csukd be a szád,és ne boríts fel mindent.Apádnak kelletek,mert akkor már rég lelépett volna,ha nem.Tehát a másik nőt is hülyíti.Viszont férfiből van és kevés neki a hétvége.Gondolom dolgozni is miattatok dolgozik így.Most zavaros minden,de az idő megoldja.
2009. dec. 13. 11:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Én is ebben bízom, egyszerűen csak nagyon nehéz tétlenül nézni, ahogy anyut hülyére veszi... Itthon van, akkor jajj de imádja (csak hogy helyrehozzanak mindent), a szerető már a múlté, aztán visszamegy, és egy teljesen más életet él. Már én is kezdek teljesen kikészülni lelkileg... Tartom magamban a lelket, hogy hamarosan vége lesz, de amikor úgy néz ki minden rendben, akkor jön egy újabb jel, hogy még mindig ugyanaz megy mint előtte. Legszívesebben a nővel beszélnék, hogy mit érez olyankor, amikor tudja hogy a drága szeretőjét itthon várja a családja, őt is otthon az övé... egyáltalán megkérdezném, hogy az ő családja mit szólna akkor, ha tudná mi folyik közte és apu között... A gyerekei mit szólnának? Szívesen elbeszélgetnék vele, ha annyi önérzete nincs egy családos anyának, hogy nem rombol szét egy másikat is, ha már a sajátját igen! Nagyon bekattantam már, és azt sem tudom kihez forduljak segítségért, aki nem csak támaszt nyújt, de érdemben tud is segíteni valamiben.:'(
2009. dec. 13. 11:46
 6/8 anonim ***** válasza:
65%

Előző vagyok.Teljesen megértelek.De ez a beszélgetés nem vezetne sehova.Apád meg választott.Titeket.És próbálja rendbehozni.Addig jó,míg Anyád hisz neki.Ezek szerint szeretik egymást.De azt próbáld megérteni,hogy férfi,még ha Te nem is így nézel rá.Középkorú lehet,férfi ereje teljében.És szerintem még mindig jobb,mintha k@rvákhoz járna,és hazavinne valamit.Hagyd őket békén,és próbálj megnyugodni.

Ötszáz lepontozó levelet fogok ezért kapni,de mivel ez régen megy,kiderült,hogy mit akar.Titeket.

2009. dec. 13. 12:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Remélem hogy idővel elfelejti ezt az egészet, és mellettünk marad. Én is csak azzal tudom nyugtatni magam, hogy ha nagyon akart volna, akkor amikor kiderült ez az egész simán a másik nőt választhatta volna, még is anyuval maradt, annak ellenére hogy folytatja az egészet. Engem nagyon idegesít, de talán jobb ha csöndben maradok. Már megnyugodtam kicsit, köszönöm a válaszokat, remélem elrendeződik minden. Nagyon nehéz így belelátni a dolgokba, néha azt kívánom bár ne tudnék az egészről, lennék inkább naiv kisgyerek akit egyszer csak majd szembeállítanak a tényekkel :S
2009. dec. 13. 13:24
 8/8 anonim válasza:
71%
enis 19vagyok. rohadtul nem igaz, h ez nem tartozik rad am meg , de m1. a kerdesedre valaszolva, en tuti elmondanam neki.
2009. dec. 13. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!