Mit lehet ilyenkor tenni, kaphatok valahonnan segítséget?
"Sajnos a munkahelyemről nem tudok elmenni gyedre, mert adót sem fizetnek utánam"
A jóbüdösmindenségit, de már tényleg... feketemunkának hívják, adócsalással megspékelve, és egy forint GYED-et nem fogsz kapni.
GYES és családi pótlék alanyi jogon jár (sajnos).
Szerencsére egyik sem egy nagy összeg, kb 40k egy hónapban összesen.
-igen tudom, hogy így hívják, de sajnos ez van. Nem alkalmaztak sehol sem hivatalosan. Valamint a mai nappal el is küldtek...
Az is nagy segítség, de így addig sem tudom mit tegyek, már munkám sincs édesanyám nem dolgozik mert beteg, és még a baba is jön. Aminek örülök, és nagyon várom, de most minden összecsap felettem...
"Nem védeni próbálom, csak elmondani hogy így se úgy se lesz rajta behajtható, a pénz...
Mert vagy lelép, eltűnik ilyenek..."
Vagy ilyenek... Ez már csak kifogás, te kombinálod túl és kifogásokat keresel, hogy miért nem lépsz. Inkább kerülsz anyaotthonba vagy kockáztatod hogy elveszíted a gyereket???
Sokan csak üresen fenyegetőznek, mivel te is elbizonytalanodtál, valószínűleg látja, hogy beveszed. A volt férjem is bepróbálkozott, aztán amikor a képébe nyomtam a jogszabályokat, akkor egyből visszavett. Azért van nagy szája a volt párodnak, mert tudja, hogy nyuszi vagy.
"Attól is félek, hogy ha kiderül hogy babát várok a jelenlegi párja bántana... vagy valami nem tudom..."
Nem tudod... megint csak beképzeled.
Konkrét fenyegetés elhangzott? vedd fel telefonnal, tegyél feljelentést. Ha meg nem, akkor ne kombináld már túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!