Miért kerül ki rendszeresen?
Egy csalàdtagom aki nagyon messze él tölem rendszeresen kikerül engem.Eleinte csak a telefon nem volt elérhetö.Aztàn msn-en bejelentkezve mindig azt mondta közbejött valami mennie kell.Egy idl utàn màr ot se jelentkezik be max. rejtettbe.
Aztàn elkezdtem egy közösségi oldalrol irni neki,vagyis csak egyszer.Jött rà a 2 szavas vàlasz.Egy köszönöm,meg hogy Jol vagy?
Erre én szépen kifejtettem hogy mi van velem mostanàban,és megkérdeztem vele mi van...Erre nem jön a vàlasz,pedig többször is bejelentkezett az oldalra azota,...
Nagyon közeli csalàdtag,pontosabban testvér.Édesanyà szerint egyszerüen hagyni kell,egyszerüen nagyképü lett.De én nem tudom felfogni hogy a testvérek fiatalon igy megutàljàk egymàst ,Egyàltalàn okot sem adtam rà.
Ti mit tennétek ha igy kerülget.Nem keresnétek töbet,vagy kiosztanàtok?És mit gondolnàtok,ha mindig lekoptatna?
Lehet, hogy valami mással van elfoglalva.
Én vizsgaidőszakban volt, hogy 2 héteig nem is beszéltem senkivel, aki megpróbálta, azt elhajtottam.
A munkámban is voltak időszakok, amikor pl. fejlesztésben dolgoztam, csak azon járt az eszem, senkivel nem akartam beszélni, csak akivel munkáról beszéltem.
Most a gyerekeim egyetemisták, náluk is hasonló a helyzet. És van, hogy valamelyiknek szerelmi bánata van és azért kell békén hagyni, vagy csak nagyon fáradt agyilag és azért.
Mindenkinek lehetnek ilyen szakaszai, adj időt neki.
Ez màr 8 honapja van igy.Nem az bànt hogy nem talàlkozunk,hisz messze élünk egymàstol,nem vàrhatom el.De ha bejelentkezik a közösségi oldalon minden nap,azt hiszem irhatna egy pär sort,föleg ha kérdezem.
Nem lehet szerelmi bànata a baràtjàval é.Nincs gyereke,nem jàr egyetemre.Igaz dolgozik,de mindennap hazamegy a munkàbol,hétvégén van ideje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!