Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kerül ki rendszeresen?

Miért kerül ki rendszeresen?

Figyelt kérdés

Egy csalàdtagom aki nagyon messze él tölem rendszeresen kikerül engem.Eleinte csak a telefon nem volt elérhetö.Aztàn msn-en bejelentkezve mindig azt mondta közbejött valami mennie kell.Egy idl utàn màr ot se jelentkezik be max. rejtettbe.

Aztàn elkezdtem egy közösségi oldalrol irni neki,vagyis csak egyszer.Jött rà a 2 szavas vàlasz.Egy köszönöm,meg hogy Jol vagy?

Erre én szépen kifejtettem hogy mi van velem mostanàban,és megkérdeztem vele mi van...Erre nem jön a vàlasz,pedig többször is bejelentkezett az oldalra azota,...

Nagyon közeli csalàdtag,pontosabban testvér.Édesanyà szerint egyszerüen hagyni kell,egyszerüen nagyképü lett.De én nem tudom felfogni hogy a testvérek fiatalon igy megutàljàk egymàst ,Egyàltalàn okot sem adtam rà.

Ti mit tennétek ha igy kerülget.Nem keresnétek töbet,vagy kiosztanàtok?És mit gondolnàtok,ha mindig lekoptatna?

2009. dec. 13. 09:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy valami mással van elfoglalva.

Én vizsgaidőszakban volt, hogy 2 héteig nem is beszéltem senkivel, aki megpróbálta, azt elhajtottam.

A munkámban is voltak időszakok, amikor pl. fejlesztésben dolgoztam, csak azon járt az eszem, senkivel nem akartam beszélni, csak akivel munkáról beszéltem.

Most a gyerekeim egyetemisták, náluk is hasonló a helyzet. És van, hogy valamelyiknek szerelmi bánata van és azért kell békén hagyni, vagy csak nagyon fáradt agyilag és azért.

Mindenkinek lehetnek ilyen szakaszai, adj időt neki.

2009. dec. 13. 09:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor sem normális, hogy valaki a saját testvérét így lekoptassa. Nekem is volt éppen elég bajom, amikor a diplomadolgozatomat írtam, vagy az államvizsgámra készültem, de mégis beszélgettem a testvéreimmel. Ez így nem normális. Lehet, hogy valami rosszakaród kavart be nála, veled kapcsolatban.
2009. dec. 13. 10:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Ez màr 8 honapja van igy.Nem az bànt hogy nem talàlkozunk,hisz messze élünk egymàstol,nem vàrhatom el.De ha bejelentkezik a közösségi oldalon minden nap,azt hiszem irhatna egy pär sort,föleg ha kérdezem.

Nem lehet szerelmi bànata a baràtjàval é.Nincs gyereke,nem jàr egyetemre.Igaz dolgozik,de mindennap hazamegy a munkàbol,hétvégén van ideje...

2009. dec. 13. 10:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem erölködsz, hogy fennmaradjon a kapcsolat, akkor sokkal elöbb fog jelentkezni. Ha meg nem, akkor se tudsz mit csinálni - fogadd el, hogy neki most nincs kedve veled kapcsolatban maradni.
2009. dec. 13. 10:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ennek nem látom értelmét. Ha jól szűröm le a szavaidból, akkor ti elég távol álltok egymástól, a kapcsolatot is csak azért akarod fenntartani, mert hát mégis a testvéred. Szerintem ennek így nincsen értelme. Mármint futni az udvariassági köröket. Hagyd a fenébe. Évente párszor úgyis összefuttok, ha nem igényeltek többet, nem kell erőletetni.
2009. dec. 13. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!