Kinek a sértődése jogos? Én vagyok a rossz, mert nem akarok a gyerekemnek elavult nevet adni.
férjem és a családja is ki van borulva, mert nem akarom az ő nevét adni a gyereknek (Endre).
megértem a nagypapája is az volt, az apja is, ő is, de én megfogadtam, hogy hogy akármi is lesz az apa neve, nem fogja az apja nevét kapni, szeretném, ha saját neve lenne.
másrészt pedig nagyon régi névnek tartom.
Após-anyós véleménye ne érdekeljen, viszont a férjedé igen, ugyan annyira az ő gyereke mint a tiéd. Próbáljatok megegyezni valamiben!
Szerintem amúgy az Endre nem rossz név.. Bence, Péter, Ádám, Dani, Marci annyi van mint a sz@r..
Én azon lennék kiakadva, hogy mi az, hogy ki van akadva a férjed családja??? Kettőtöknek kell dönteni a baba nevéről, nekik szerintem nincs beleszólásuk.
Nekem semmi bajom az Endre névvel, de azt a hagyományt én sem szeretem, hogy az legyen a gyerek neve, mint a szülőé. És két nevet sem adnék.
Kompromisszum! Se Endre, se Marcell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!