Ha férjhez mentem, a férjem nagyszüleit tényleg úgy kell szólítanom hogy papa, mama? Én erről még nem hallottam!
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 13:53
1/7 anonim válasza:
Nem, miért kéne???Úgy szólítsd őket, ahogy neked jó,illetve ahogy eddig, én sem hallottam ilyenről, de szerintem ez baromság!
2/7 anonim válasza:
Sehogyan sem KELL szólítanod, nincs törvény rá, úgy szólitód őket ahogy akarod.
Én a férjem szüleit sem szólitom anyukának meg apukának, van nekik rendes nevük és nem a szüleim.
Te döntöd el, hogy hogyan szólítod őket.
3/7 anonim válasza:
Mondjuk én a barátom nagymamáit is maminak szólítottam, mint ahogy mindenki a családjából , mert ez így aranyos volt, meg természetes, de ha neked nem az akkor nem kell :)
első
4/7 anonim válasza:
Én sem hallottam még ilyet. A tiszteletet add meg. Nem az számít, hogy szólítod őket. Én anyósomat se anyukázom.
5/7 anonim válasza:
Már miért kellene? Én a párom nagyanyját Magdika néninek szólítom, ő ezt sérelmezte is, mert ő elvárta, hogy Mamának szólítsam, de megmondtam neki, hogy nekem két nagyanyám van, és ő nem egy közülük. Anyósomat meg apósomat sem hívom édesanyának meg édesapának, pedig ők elvárták, de megmondtam nekik is, hogy nekem egy anyám és egy apám van, és azok nem ők.
6/7 anonim válasza:
Ilyen nincs, hogy KELL. Ahogy eddig hívtad őket, úgy hívd őket most is. Ahogy ők szeretnék, úgy kell őket szólítani, mint mindenki mást is.
7/7 anonim válasza:
Én nem szólítom a férjem nagyszüleit mamának és papának. Simán a keresztnevükön szólítom őket mellé téve a bácsit vagy nénit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!