Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti szomtatok magatokn érezni...

Ti szomtatok magatokn érezni ha izzadsagszagotok van? Mit tegyek ha ez van egy csaladtaggal aki erzekeny sertodos?

Figyelt kérdés
Probaltam deora terelni a szót mire ő mondja nem mergezi magat...nagyon izzados a honalja lehet latni a poloin . Mivel gyogytornaztatom is elég kellemetlen
2014. febr. 27. 01:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem is a kulcs, a megfelelő dezodor. Mindenkinek más a szervezete, mindenkinek más márkájú, minőségű, illatú jó. Velem is előfordult, hogy fürdés után befújtam magam, de mire összekészültem és indultam volna el otthonról, már izzadtam. Többféle spray-t próbáltam mire megtaláltam azt, ami nekem megfelelő. Nagyon nem szeretem az illatos dezodorokat, mert annál rosszabb viszont nincs, amikor az izzadság keveredik valamiféle erős szaggal. Sajnos előfordul olyan is, hogy valaki hiába fürdik napi 3x, használ mindenféle dezodort, parfümöt, akkor is úgy izzad és olyan szaga van, mintha 2 napja nem fürdött volna. Ilyenkor lehet, hogy valamiféle betegség is állhat a háttérben, nem jó a hormonháztartása stb. Nehéz ilyesmiről beszélni a másik féllel, érzékeny téma. Ha jóban vagytok, és baráti a viszony, akkor simán felhoznám a témát úgy megközelítve, hogy az egyik ismerősöm nagyon izzadós, és éppen ezt, vagy azt próbálja ki stb. Lehet, hogy őt is zavarja, csak megoldást nem talált rá eddig.
2014. febr. 27. 09:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Hintőpor,ha nem tetszik néki a roll és ha a ruha beitta magába a bűzt, akkor kukába vele. Vagy van az a cucc amit boncolásnál az orruk alá kennek.
2014. febr. 27. 09:25
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

Mondjuk egy öngyilkossági kísérlet után kissé bizarr ez a nagy egészségcentrikusság ("nem mérgezem magam..").

Van gyógytornász a családban és éppen ő szokta mondogatni, hogy a lehető legrosszabbat az teszi a betegeivel (balesetes, öreg, öngyilkosságot kísérlő, stb), ha pátyolgatva vannak és SAJNÁLJÁK őket. Nem kell tapintat, igenis rá kell parancsolni és dolgokat megcsináltatni vele.

Ha nyafog, nyafogjon. De ne terrorizálja azzal a családot - mert ez van a háttérben - hogy ha csúnyán szólnak hozzá, akkor hátha, neadjisten, talán ismét megpróbálja kinyírni magát. Ha meg igen, akkor pl. kezdheti egy dezodormérgezéssel.

2014. febr. 27. 09:26
 14/16 anonim ***** válasza:
93%
Ha a deokra azt mondja,h nem mérgezi velük magát, én mondanám,h a túlzott, szúrós szagú izzadtság sem éppen az egészség ismérve. Tanácsolnám,h próbáljon ki hipoallergén deokat, és ha nem változik a helyzet, jobban jár, ha elmegy bőrgyógyászhoz. Talán úgy "nem gázolsz bele a lelki világába" annyira, ha arról az oldalról közelíted meg,h ez tulajdonképpen nem túl egészséges. (Még akkor is ezt mondanám, ha nem gondolnám feltétlen,h egészségtelen mértékben izzad.)
2014. febr. 27. 10:04
 15/16 anonim ***** válasza:
90%

Lehet naturkozmetikumokat is választani, de óvatosan, mert sokfélét árulnak ezzel a megnevezéssel, és semmi köze a naturtermékekhez.

Vagy lehet ám hintőport is használni.

Egyébként a naponta 1x fürdő bőven elég a bőrnek, túlzásba sem szabad vinni a fürdést.

2014. febr. 27. 10:19
 16/16 anonim ***** válasza:
90%
Mi szólunk egymásnak viccesen a családban. Meg kell mondani ha ő nem érzi.
2014. febr. 27. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!