Jogos volt a reakcióm a gyerekekkel szemben?
emlékszem, kb 10 éves voltam, és átjött anyám barátnőjének az idióta kislánya, ő akkor olyan 5 éves lehetett. és eltörte a búvárszemüvegemet. se az anyja, sem pedig ő nem kértek bocsánatot...
ez a mai napig bennem van. a lány azóta még idiótább lett, de már nem érdekel :)
egyébként jogosak az indulataid.
Ismeros a helyzet,nagyon megertelek.Jol tetted,hogy az anyukanak szoltal,mert az o feladata hogy figyeljen a gyerekeire.
Talan a kovetkezo talalkozast beszeld meg naluk vagy egy teazoban,igy esetleg magatol megerti a baratnod,anelkul hogy ujra kene szolnod.
Nekem sincs gyerekem, de a kutya és a kersesztfiam megoldják a lakás leamortizálását.
Annyi a különbség, hogy a gyerek anyja rászól a lurkóra, én meg védem.
Szerintem jogod van tiltakozni és a barátnődnek kötelessége lenne rászólni a gyerekeire. Ha nem teszi meg, akkor nem tisztel téged, az meg milyen barátság?
egyáltalán nem volt túlzott a reakciód, én mondjuk, ha ilyen lakásom lenne, be sem engednék két "rosszcsont" gyereket.
megértheti ő is, hogy nem két fillérbe kerülnek az ilyesmik, ha nem tetszik neki, ki is fizetheti. na, erre már biztos, hogy húzná a száját.
ott viszont te is lehettél volna okosabb, hogy nem kellene engedned, hogy a gyerekek is jöjjenek, főleg nem mind a kettő egyszerre.
a 20:57-es válaszolónak maximálisan igaza van abban, hogy ez a viselkedés, hogy nem szól rá a gyerekeire, maximálisan kimeríti az irántad való tiszteletlenség fogalmát.
legalább bocsánatot kértek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!