Aki parkapcsolat terapeuta szeretne lenni az mit kell vegezzen? Pszichologiat?
(Mit ér a diploma?)
Nem ezen múlik, hogy mennyire leszel jó. Ezen az múlik, hogy vannak emberek, akik csak akkor fordulnak a másikhoz bizalommal, ha annak bekeretezett (lehetőleg orvosi) diplomája van a falon, fehér köpenyt hord, és jó nagy íróasztala van. De ez végül is az ő problémájuk. (Mármint a pácienseké.) :P
Amúgy igen. Jó hozzá a pszichológia szakirány. Bár ha pszichiátriai végzettséged (is) van, akkor valódi "doki" leszel, ami még nagyobb bizalmat szül a fenti csoportban. (Írhatsz fel akár gyógyszert is!!!) :)
Én család ill. párkapcsolat-terapeuta szeretnék lenni, pszichológiát végzek...természetesen ez kevés, egyetem után jönnek a különféle kurzusok stb stb...
ha pszichiáter képzésed van lehetsz olyan mint Orsi a barátok köztben:)és valóban, gyógyszert is irhatsz fel.
szerintem a pszichológia a minimum ez esetben:)
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!