Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szép formájú üvegből...

Egy szép formájú üvegből (aminek dugója is van) mit lehet készíteni Karácsonyra?

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 13:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Készíthetnél tojás- vagy csokilikőrt, és azt tölthetnéd bele!
2009. dec. 11. 13:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Készíts össze különböző magokat mák, búza, kukorica, só, tarhonya, fűszerekm, gyöngögyök stb. meg ilyesmiket és rétegesen szórd bele őket! Nagyon szép lesz, főleg a sótól olyan karácsonyias lesz, mintha hó lenne! Szép dekorációs elem polcra, konyhába! Én már több ilyet csináltam!
2009. dec. 11. 13:17
 3/10 anonim ***** válasza:
DM-ben és még több helyen is kapható fürdősó, -kristály, kis zacskókban, több színben, olcsón. Ha kb. 1-2 cm-es rétegekben rakod bele, színenként váltogatva, nagyon mutatós, szép ajándék válik belőle.
2009. dec. 11. 13:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteket :))
2009. dec. 11. 13:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Most lattam epp ilyen ajandekotletet, nagyon szep szinu furdohabot tettek bele. Az uveg nyakara pedig egy szinben passzolo kis masnit.
2009. dec. 11. 14:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Tudsz beletenni fűszereket és ráönteni olívaolajat. Nagyon finom és nagyon mutatós!
2009. dec. 11. 14:23
 7/10 A kérdező kommentje:
milyen füszereket rakjak bele amitől fincsi lesz?
2009. dec. 11. 14:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet belőle demizsont is készíteni.Nem tudom van-e Nagymamád,az enyém nagyon szépeket szokott fonni amíg élt.
2009. dec. 11. 14:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Kifestheted üvegfestékkel+ ragaszthatsz feldobhatod apró kövekkel,gyöngyökkel-nagyon mutatós lesz.Attól függ,kinek készül,csinálhatsz rá vmi személyre szabodd mintát is:)aztán mehet bele egy kis fürdősó v akármi más.
2009. dec. 11. 15:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Én idén karácsonyra pont fűszerolajat készítettem hasonló üvegekbe.

Szinte mindent beletettem ami a kezembe akadt :))

Jó, ha legalább pár hétig áll, néha fordítsd föl, hogy összekeveredjen.

Az enyémben van fokhagyma, babérlevél, csípőspaprika, kardamom, oregano, színes egész bors, bazsalikom, tárkony, rozmaring, kakukkfű.

Variálhatod bárhogy, lehet csak fokhagymás, paprikás, borsos olajat is készíteni, húsokhoz kiváló!

2009. dec. 12. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!