Családi közeg vagy annak a hiánya, vagy a harcok ártottak meg?
Most 29 éves fejjel vannak gondjaim.Az apám még a rendszerváltás előtt Amerikába disszidált.Én már itt születtem.Voltak barátaim barátnőim a sulis évek alatt.De 19 éves koromban anyám meghalt.Apám mint kamionos keveset volt otthon így jelentkeztem katonának.Jó is élvezem.De amikor az utolsó tengeren túli bevetés után amikor senki se várt a reptéren eléggé fájt valami.Nagy űrt éreztem belül.Idegennek érzem magam.Beszéltem dokival is.Barátokkal felettesemmel.Ezért is írtam ide.Hazai közeg kicsit feldob.Rajtam áll,hogy mit hoz a jövő,de majd 10 év katonaság után olyan hiányosnak érzem magam.
Mindenféle hülye önfejlesztő és rehabilitációs programra küldtek.De úgy érzem nekem több kell.
Köszönöm ha elolvastátok és esetleg írtok néhány gondolatot.
Akkor legyen barátnőd, akinek szeretet, törődést adhatsz, és aki mellett érzelmileg töltekezhetsz.
Szerintem nálad az a baj, hogy nincs kinek adnod, és nincs kitők kapnod ezeket a pozitív érzelmeket, és leállt az adok-kapok körforgásod. Ezt nem tudtam jobban megfogalmazni, remélem azért érted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!