Mit tegyek ha a szüleim megakarják tiltani, hogy legyen barátom?
Nem értek egyet a szüleiddel, nagyon nem.
Örülhetnének, hogy van benned annyi, hogy bemutatod még ezek után is a barátodat, és a 2 egyáltalán nem sok.
Egyébként meg, ilyen korban alakul ki sok minden benned, és nagyon sokat számít ez a korszak a későbbi párkapcsolataidban.
Jobb az, ha elsőhöz akit 20 évesen ismersz meg (amikor már a szüleid szerint is talán lehet), férjhez is mész, és nem tudod hogy kell reagálni azokra a szituációkra, ha pl megcsal, vagy te érzed úgy, hogy más kell, vagy valami nem működik.. élhetsz szaar házasságban évekig.
Ne vidd haza...ennyi..
Nem értek egyet a szüleiddel, de mast nem tudsz tenji...
Igazaból nálunk a 3. fiú után (elsővel fél évig voltunk együtt, nem volt semmi, de ismerték, 2 nekem fontos volt pedig rövid ideig tartott, ismerték, mert osztálytarsam volt, 3. 1,5 évig tartott...minden héten 1 napot, éjszakát ott volt) nem akartam mást bemutatni, csak aki a férjem lesz (20 voltam ekkor már) úgyhogy amikor járni kezdtünk, akkor eldöntöttem, hogy nem viszem haza....
Hát 5 hónap után a nyomására mégis bemutattam, de végül ő lett a férjem ;-)
A lényeg, hogy én valahol megértem a szüleidet, hogy nem akarnak több fiűt megismerni, én is azért döbtöttem így, mert láttam, hogy a családom befogadta az előző barátomat, már családtagként tekintettek rá, és nem akartam töbször kitenni őket a szakításnak. Mert őket is megviselte, főleg a nagymamámat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!