Létezik valami olyan hely, ahova az ember elvonulhat kicsit, ha nem bírja már otthon?
Elkövettem azt a hibát, hogy a párommal és a testvérével költöztem össze. A párommal ha ketten vagyunk, minden oké. De a testvérét már lassan nem bírom elviselni. Egyre erősebb a feszültség köztünk, ami talán leginkább abból táplálkozik, hogy ő melós, én meg értelmiségi vagyok. Folyton kioszt, magas lóról beszél velem, én nem érthetek semmit a világból, hiszen ugye nem végzek igazi munkát. Rendszeresen sérteget, főleg ha néha kimondom, amit gondolok. Márpedig elég nehéz, amikor kétszer annyit keres, mint én, de folyton sír, hogy semmire nincs pénze. Persze napi 5-6 sörre és majdnem minden héten bulira van. De hajnalban arra ébredek, hogy jön át és a párom fiókjából vesz ki egy pár zoknit, mert neki nincs, mert nem telik rá.
A probléma az, hogy még fél évig köt a szerződés, addig még el kell viselnem valahogy. Különköltözni nem tudok, amíg le nem jár, mert ha nem kapom vissza a kauciót, akkor nem tudom máshol letenni.
De szörnyű, hogy hazaérek hullafáradtan és azt hallgatom, hogy magas lóról kioszt. Jó lenne, ha valahova el tudnék vonulni, egy kicsit nyugiban fújni, amikor nagyon kimerült vagyok. De hova? Vagy mi lehetne a megoldás?
Köszönöm a válaszokat!
#10: pont az a probléma, hogy itt nem lehet félrevonulni. Azt pedig nem gondolnám, hogy az én hibám, hogy nem bírok vele. A legtöbb ember egész élete során se találkozik ilyennel. Off: meglepődnél, hogy némely könyvtárban milyen végzettségű emberek dolgoznak :)
A párom hiába beszél vele, lepereg róla. Azt se képes betartani, hogy ne gyújtson rá a lakásban vagy hogy ne hordjon fel prostikat
Elmenni nem tudok, ha tudnék, már nem lennék itt. A családomhoz nem mehetek, mert messze élnek, másik albérletet kivenni se tudok. Kutyát tartani nem akarok, de nem is lehet, mert a főbérlő nem enged állatot a lakásban.
A meki sajnos nem megoldás, drága is, meg engem nagyon zavar a zaj.
A megoldás az lenne, hogy te meg a párod KETTESBEN kivesztek egy albérletet, a testvért meg hagyjátok a régiben.
Azt ugyanis nem értem, miért kell neki veletek EGY lakásban élni.
Te költöztél be hozzájuk, vagy eleve hárman vettétek ki az albérletet? Kinek a nevére szól a bérleti szerződés? Ki fizette a kauciót?
Mert ha lenne rá mód,én biztosan válaszút elé állítanám: vagy megpróbál tiszteletben tartani titeket, azt hogy nem egyedül lakik, és nem azt csinál,amit akar, vagy költözik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!