Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A párom eljegyzet...

Mit tegyek? A párom eljegyzet és mindent megad de viszont a munka helyén rákatant egy csaj a csaj nem érti meg hogy házas de szerinte a párom is kezdeményezet. Sajnos

Figyelt kérdés
és nem tudom meg mondani neki hogy ki az a csaj de megjelölte az iwiwen is meg Myvip is és ott találatam egy furcsa üzenetet aszt hogy drágám megadnád a számodat eszt küldte a csaj és én rá kérdeztem és aszt monta hogy nem tudja senki a telefon számát csak a munka társa és a központba mit tegyek?
2009. dec. 9. 17:57
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Tanulj meg írni!:S És a pároddal kéne ezt megbeszélned!
2009. dec. 9. 18:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csakis a férjeddel tudod megbeszélni.Ha megcsal az nem a nő hibája hanem a férjedé.Olyan nincs,hogy rákattannak valakire és Ő nem tud nemet mondani.Ha tényleg zavarná a dolog,lerázná a nőt.Buta vagy ha beveszel bármilyen szöveget tőle,hogy nem tudja.

Az írásod valóban borzalmas.

2009. dec. 9. 18:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Hagyd ott!
2009. dec. 9. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
21%

Nyelvészek! Nyaljatok golyót!

Semmi gáz az írásával! A ti okoskodásotokkal van gáz!

A férjed meg prbál hülyének nézni, minimum hogy megalázod vagy átvered ezekután.

2009. dec. 9. 18:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor csak eljegyzett, vagy el is vett?Az írása borzasztó!!Nem eszt, hanem EZT, meg AZT.És mit nem tudsz megmondani a barátodnak? Hogy ki az a csaj??Ez az egész egy zagyvaság, miért nem írod le értelmesen?

Olvasgattál a párod levelei között?

2009. dec. 9. 18:28
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Azért csal meg, mert BUTA vagy, de nagyon! És már nem bírja tovább idegekkel, szegény pasi!!!!

Tényleg sz.rul írsz helyesen, gyakorold! És akkor a férjed sem akar majd megcsalni.

2009. dec. 10. 06:17
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
Én is jártam így, ráadásul a csajnál kellett leadni a kajarendelést, (mindegy) szóval szinte napi kapcsolat. Kicsit idegesített, de bíztam benne és nem csalódtam, lerázta... a hideg kiver az ilyen *icsáktól. Viszont mondtam neki, megcsalsz, kiderül, engem többet nem látsz... Ennyivel el volt intézve. Viszont a pasiknak is kell, az hogy "kellek még valakinek" ... No para, de te ismered igazán írhat itt bárki bármit.
2009. dec. 10. 08:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Előbb a saját agyadban tegyél rendet! :)
2009. dec. 10. 11:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok, és nemtom mért kellett leszavazni.. de ha nektek jólesik..
2009. dec. 12. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!