Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mama erőszakosan akar segíteni...

Mama erőszakosan akar segíteni, és ha nem fogadom el, majdhogynem olyanokat mond, hogy akkor szenvedjek hát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
ugyanez anyával, csak ő nem akar segíteni, de mindenki majdhogynem átkozódik és azt várják, hogy nekem úgy sem fog menni, hogy túl vállaltam magam, meg hasonlók, szinte önigazolást keresnek abban, hogy nekem rossz legyen.
2014. febr. 13. 11:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
én már csak attól is kezdek tartani, ha majd meg lesz a gyermekem, hogy védjem ki mama közelítését, ha már most így beszél hozzám, ahogy fentebb írtam.
2014. febr. 13. 11:48
 12/15 A kérdező kommentje:

most látom előző kommenteket:

igen, meg van az anyagi stabilitás - habár gazdag nem vagyok - fel vagyok készülve arra is, hogy lehet nem egy angyalt fogok kapni, dehát mindenhol lehetnek gondok, tekintve ha csak a kamaszkort is nézzük, dehát csak egy felnőtt ember vagyok.

erre kapom egyfolytában az ívet tőlük.

én is azon gondolkodom, el kellene költözni jóóó messzire, nem tartani kapcsolatot velük.

2014. febr. 13. 11:50
 13/15 anonim ***** válasza:
7%
NA milyen hálás gyerek vagy te,a saját szeretteiddel megszakítanál minden kapcsolatot,de más gyerekét felnevelnéd.A pakliba benne van,saját gyerek is elfordulhat,de a nevelt is.Majd az is keresi a gyökereit.Biztos van köztük szép okos stb.De az akkor sem a te génjeid viszi tovább,nem benned fejlődött.Az nem olyan.Nekem papolhatnak a saját gyerek az saját gyerek.Mondjuk dobnék is egy hátast ha a gyerekem saját unoka helyett egy előre gyártottat hozna.Főleg úgy ha neki lehet is.Ha neki az kell ámen,de én nem leszek egy idegen gyerek mamája
2014. febr. 13. 12:20
 14/15 anonim ***** válasza:
81%

#13,

bocs, hogy beleszólok, de nem bírom megállni. :)

Természetesen tiszteletben tartom a véleményedet, de te is fogadd el, hogy más meg máshogy gondolja.

Én például úgy vagyok vele, hogy van már saját gyerekem, de szeretnék egy nem sajátot is örökbe fogadni. Azért, mert annyi szeretet van még bennem, és ha ezzel tudok segíteni valakinek, aki máskülönben intézetben nőne fel, szeretet nélkül, és anyagilag is belefér, akkor miért ne?

Legalább teszek valami jót, és esélyt adok egy kisgyereknek a normális életre. :)

Persze ezzel nem fogom megváltani a világot, nem is ez a célom, de legalább így segítek valakinek, akinek szüksége van rá. :)

2014. febr. 13. 12:27
 15/15 anonim ***** válasza:
54%

13 as benned annyi az egyutterzes, mint darab teglaba...

sztem teljesen kedves h ezt teszi!

2014. febr. 13. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!