Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudok így kérni magasabb...

Tudok így kérni magasabb gyerektartást?

Figyelt kérdés

A volt férjem kb. 5 éve nevetséges összeget fizet a gyerekre, 15 ezer Ft-ot. Azért nevetséges, mert vállalkozó, biztosra tudom, hogy a havi bevétele 300-500 ezer Ft körüli. Megkértem a múlt évben, hogy mi lenne, ha bíróságon kívül magasabb összeget utalna, mivel a gyerek már felső tagozatos, és sok a kiadásom rá. Megígérte, de nem teljesítette. Mikor felhoztam a bíróságot, hogy majd velük emeltetek, az arcomba nevetett, hogy még ennyit sem fogok kapni, mert az új párja könyvelő, és az adóbevallását nullásra csinálta meg minden évben.

Valóban semmi esélyem emeltetni?

2014. febr. 12. 14:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Először a nejével kéne csőbe húzni,hiszen ez mégis csak büntetendő. Állítsd választás elé: vagy fizet kicsivel többet neked,bagy sokkal többet a bíróságnak.
2016. márc. 9. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!