Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit venne anyósának ha én...

Ki mit venne anyósának ha én 23 (lány) ő pedig 70? (és nincs túl sok pénzetek)

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem bármilyen kis apróságnak örülne. Nem a pénz a fontos az ajándékozásnál.
2009. dec. 8. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Àgynemü huzat?
2009. dec. 8. 14:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen alkalomra vásárolnál? Ha nem karácsonyra, vegyél egy szál különleges virágot, szépen csomagolva. Ha karácsonyra szánnád, ilyenkor mindig vannak pl. kávék díszcsomagban, csészével együtt. Vagy egy díszcsomagos teaegyveleget.
2009. dec. 8. 14:21
 4/7 A kérdező kommentje:

először is köszi, tényleg nem írtam, hogy karira:D

én is valami teás cuccra gondoltam láttam is a pick-wick nek egy csomagját.

akkor lehet az lesz belőle.

köszike.

azért ha vannak más ötletek jöhetnek

az ágyneművel az a baj, hogy van neki vagy 1000:D:D

2009. dec. 8. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Süss neki mézeskalács házat! Az szép is, személyes is, karácsonyi is és olcsó is. Meg lehet csinálni úgy, hogy még mécsest is lehessen beletenni.

Itt megtudhatod, hogy készül:

[link]

2009. dec. 8. 14:53
 6/7 A kérdező kommentje:
húú ez tök jó ötlet köszi
2009. dec. 8. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Valami ajándékcsomag is jó(kávé,tea, tisztálkodás stb),de a sajátkészítésű dolog is jó. Vagy csak süss neki süteményt.
2009. dec. 8. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!