Tényleg az az általános nézet, hogy 40 felett egy nő társkeresés terén már leírhatja magát? Tapasztalatok érdekelnének, az elmélettel én is tisztában vagyok (mármint hogy soha sem késő).
szerintem társat találni mindenképp lehet ennyi idős korban. nem vagy még öreg az ilyesmihez. :)
én inkább azt sajnálnám, hogy talán már nem lehet gyerekem... te gondolkozol ilyesmin. soha nem is akartál gyereket, vagy csak egyszerűen úgy alakult, hogy nem volt kinek gyereket szülnöd?
Idősödő nő vagyok :-).
68 éves koromban találtm meg a párom az INTERNETEN. Már 8. éve vagyunk együtt. Ne add fel!
Nekem a pasim mindig egy 40-es nőről álmodozik:)ő 22 éves....ne add fel!!!!
Gondolj arra hogy ha elhagyod és új életet kezdesz lehetsz még olyan boldog amilyen mellette sosem lehetnél.Nekem ezt a nővérem mondta egyszer és Istenem mennyire igaz.
Az élet 40 felett kezdődik! Én 31 évesen váltam el, 3 gyerekkel. Sok évnyi önként vállalt magány után, 40 felett talált rám a szerelem. A válásom után a gyerekek eltartása, az egzisztenciám felépítése, a lelki sérülések begyógyítása volt a fontos, férfi nem volt az életemben. Amikor a srácok egyetemre mentek, regisztráltam egy társkereső oldalra. Ott talált rám a párom.
5 éve vagyunk együtt. Olyan szerelmesek vagyunk, amilyet soha életemben nem éreztem! Tudom (első pillanattól fogva tudom) hogy Ő az igazi számomra. Most, 40 felett lett valódi, tökéletes és egész az életem. Mellette tudtam meg, milyen nőnek, szerelmes asszonynak lenni.
Nem szabad egy rossz kompromisszum miatt (egyedül ne maradjak!) eldobni az életednek azt a szakaszát, ami a leg boldogabb lehet! Érett nő vagy, nem pedig öreg. Egy asszony érett asszonyisága, vonzereje, bölcsessége 40 körül teljesedik ki!
Francokat nem találsz mást! A mostani pasid önzésből és ostobaságból mondhat ilyet, meg persze védi a kényelmes kis kapcsolatát.
Lapátra vele, és kezdj el élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!