Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg az az általános...

Tényleg az az általános nézet, hogy 40 felett egy nő társkeresés terén már leírhatja magát? Tapasztalatok érdekelnének, az elmélettel én is tisztában vagyok (mármint hogy soha sem késő).

Figyelt kérdés
43 éves vagyok, egyedül élek, családom gyakorlatilag nincs. Van egy évek óta tartó döcögős kapcsolatom (se vele-se nélküle), én már belefáradtam, a párom viszont épp most szeretné komolyabbra fordítani (talán mert rájött, hogy már ő sem fiatal), és nagyon igyekezni próbál hogy megtartson és jóvá tegye a "bűneit". Valamikor nagyon szerettem, de annyira elmérgesedett a viszonyunk, hogy én már kiábrándultam belőle és feladtam. Sajnos mindenhol azt hallani, hogy ennyi idősen már örüljön egy nő, ha valaki egyáltalán ránéz. Megjegyzem, a párom is célzott rá, hogy úgysem találnék már jobbat. Valóban ez a helyzet, törődjek bele hogy már nem vagyok boldog azzal, akit régen nagyon akartam és maradjak vele, hátha mégis működni fog valahogy, vagy lépjek ki és kockáztassam, hogy szembesülhetek azzal, hogy valóban kemény dió lesz (netán lehetetlen) még társra találnom és végleg egyedül maradok? Voltatok ilyen helyzetben?
2009. dec. 8. 12:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
ÉN most lettem menyasszony! Most találtam meg aki az életem párja. Előző.
2009. dec. 10. 15:24
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagybátyám 47 éves özvegyként talált párt már unokáik is voltak és nem volt problémájuk. Ne add fel probálkoz, járj el, kirándulni, buliz néha a munkatársakkal bitos talász párt magadnak. Drukolok.
2009. dec. 10. 15:28
 13/20 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok!
2009. dec. 10. 15:30
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

szerintem társat találni mindenképp lehet ennyi idős korban. nem vagy még öreg az ilyesmihez. :)

én inkább azt sajnálnám, hogy talán már nem lehet gyerekem... te gondolkozol ilyesmin. soha nem is akartál gyereket, vagy csak egyszerűen úgy alakult, hogy nem volt kinek gyereket szülnöd?

2009. dec. 10. 15:40
 15/20 A kérdező kommentje:
Hm, az már egy másik történet lenne..
2009. dec. 10. 15:54
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én meg abszolút nem látom, hogy 40 év felett nem lehetne senkit találni. Téged is csak ijesztget a párod, mert fél, hogy elhagyod. Miért kellene ennyivel beérned? Ami most nem működik, miért működne a jövőben, ha a párod nem változtat magán? Abban meg kár reménykedni, hogy megváltozik.
2009. dec. 10. 16:23
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Idősödő nő vagyok :-).

68 éves koromban találtm meg a párom az INTERNETEN. Már 8. éve vagyunk együtt. Ne add fel!

2009. dec. 10. 16:41
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a pasim mindig egy 40-es nőről álmodozik:)ő 22 éves....ne add fel!!!!

Gondolj arra hogy ha elhagyod és új életet kezdesz lehetsz még olyan boldog amilyen mellette sosem lehetnél.Nekem ezt a nővérem mondta egyszer és Istenem mennyire igaz.

2009. dec. 10. 21:57
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Az élet 40 felett kezdődik! Én 31 évesen váltam el, 3 gyerekkel. Sok évnyi önként vállalt magány után, 40 felett talált rám a szerelem. A válásom után a gyerekek eltartása, az egzisztenciám felépítése, a lelki sérülések begyógyítása volt a fontos, férfi nem volt az életemben. Amikor a srácok egyetemre mentek, regisztráltam egy társkereső oldalra. Ott talált rám a párom.

5 éve vagyunk együtt. Olyan szerelmesek vagyunk, amilyet soha életemben nem éreztem! Tudom (első pillanattól fogva tudom) hogy Ő az igazi számomra. Most, 40 felett lett valódi, tökéletes és egész az életem. Mellette tudtam meg, milyen nőnek, szerelmes asszonynak lenni.

Nem szabad egy rossz kompromisszum miatt (egyedül ne maradjak!) eldobni az életednek azt a szakaszát, ami a leg boldogabb lehet! Érett nő vagy, nem pedig öreg. Egy asszony érett asszonyisága, vonzereje, bölcsessége 40 körül teljesedik ki!

Francokat nem találsz mást! A mostani pasid önzésből és ostobaságból mondhat ilyet, meg persze védi a kényelmes kis kapcsolatát.

Lapátra vele, és kezdj el élni!

2009. dec. 11. 05:32
 20/20 anonim válasza:
Az én tapasztalataim elég negatívak!10 éve egyedül vagyok gyermekemmel és nem azért mert nagyon válogatós vagyok hanem mert önértékelésem egyenlő a nullával ,és nem vagyok szép,helyes,testi hibám is van és sajnos rendelkezhetek egy csomó jó tulajdonsággal a a mai világban az már nem jelent semmit!2-3 hónapig tart a kapcsolat de találnak szebbet ,dekoratívabb hölgyet és máris bármilyen ürüggyel dobbantanak!Mégis azt ajánlom ha nem jó a kapcsolat ne maradj benne!!Még egyedül is jobb bármilyen nehéz is!Nekem van most egy 18 éves fiam és én le vagyok százalékolva!
2013. okt. 29. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!